Voor de allerbeste verzorging van de Hairloxx Professional Hairextensions hebben wij onze Hairloxx Haircare producten. Vrij van parabenen en vrij van fruitzuren.

Geïnspireerd op het fijne en frisse gevoel van Prosecco hebben alle Hairloxx Haircare producten deze geurbeleving meegekregen.

 

1HAIRLOXX INTENSE SHAMPOO

Stap 1. Vitamine inbrengende shampoo. De vitamines A, B en E stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Deze bevorderen de celvernieuwing en is de 1e stap in uw Intense programma. Werkt als een natuurlijke moisturizer. Voor fijn en breekbaar haar. Toepassing: op nat haar aanbrengen en uitspoelen. Vrij van parabenen en fruitzuren.

 

 

2HAIRLOXX INTENSE CONDITIONER

Stap 2. Vitamine inbrengende conditioner. De rijke vitamine mix met toegevoegde keratine en proteïnen is de 2e stap van het Intense programma. Voor zacht, pluisvrij en handelbaar haar. Versterkt het haar van binnenuit. Voor fijn en breekbaar haar. Toepassing: aanbrengen op nat haar, enkele minuten laten intrekken alvorens uit te spoelen. Vrij van parabenen en fruitzuren.

 

 

3HAIRLOXX HAIR MASK

Stap 3. Voedend haarmasker. Door regelmatig gebruik van dit masker, welke de 3e stap in uw haarprogramma is, verzorgt en voedt u uw haar intensief. De vitamines en antioxidanten bevorderen de celgroei en herstellen uw haar. Gebruik regelmatig voor optimaal resultaat. Geschikt voor alle haartypes. Toepassing: aanbrengen op nat haar, enkele minuten laten intrekken alvorens uit te spoelen. Vrij van parabenen en fruitzuren.

 

 

4HAIRLOXX   HAIR SERUM

Serum voor uw haar. Dit product beschermt uw haar voor invloeden van buitenaf en warmtebronnen. Geschikt voor alle haartypes. Toepassing: enkele druppels in uw handen wrijven om vervolgens te verdelen over de lengtes van het haar. Niet gebruiken op de aanzet van het haar. Vrij van parabenen en fruitzuren.

 

 

 

5HAIRLOXX   HAIREXTENSION BORSTELS

Verzorg je hairextensions. Natuurlijk wil je je haar borstelen. Je lange lokken verdienen het gewoon. Naast dat het goed is voor je hoofdhuid en de hairextensions, is het zelfs noodzakelijk om goed te borstelen. Jij wilt toch ook lang plezier hebben van je hairextensions.