hairdressHairdress / haarverlenging

Hair Dress

Rechtstreeks van de catwalk, de Balmain Hair Dress. Golvend, natuurlijk, mooi, fantastisch haar. De nieuwe trend van het seizoen is zowel perfect voor naar kantoor als voor in het weekend. Dress up voor elke gelegenheid in minder dan 5 minuten.

Ombré Kleur
Balmain Hair verkent de grenzen van kleur; Ombré kleur. Geweldige, handgekleurde mix van natuurlijke tinten die uw haar luxe, subtiliteit en diepte geven zoals u nog nooit eerder heeft ervaren.

Bevestiging
Deze haarmat word niet vast gezet in het haar maar kan zelf elke dag ingezet worden in 5 minuten. De hairdress word door een dun draadje gedragen als haarband. Uw eigen haar verbergt het draadje. Eventueel is het altijd nog mogelijk om er klemmetjes op te bevestigen als u dat fijner vind.

 

hairdress extraHair Dress Extra Full

Geef uw haar een intense glamour boost met de Hair Dress extra Full! Volumineus haar zoals de celebrities hebben tijdens premieres of een gala is nu te creëren in enkele seconden!

De Hair Hair extra Full bevat 30% extra haar (in vergelijking met de Hair Dress 40cm). De Hair Dress extra Full is makkelijk in gebruik en geeft u net dat extra volume waar u altijd naar opzoek was. De Hair Dress extra Full is gemaakt van 100% echt haar en kan behandeld en gestijld worden zoals uw eigen haar. De speciaal geselecteerde kleur combinaties geven uw haar een ombre effect voor een meest natuurlijk resultaat.

 

100% echthaar