KWALITEIT VAN HAIRLOXX

hairloxx2

Wij gebruiken hairextensions van het merk Hairloxx. De extensions van dit merk zijn van zeer hoge kwaliteit. Daarbij is toch de prijs-kwaliteit verhouding van deze extensions erg scherp.

Hairloxx hairextensions zetten wij met een ultra kleine hechting / bonding.
De kwaliteit van een verlenging of opvulling met de Hairloxx hairextensions zit hem dus niet alleen in de kwaliteit van het haar. Om de kwaliteit te bewaken zetten wij deze extensions op een speciale manier waardoor er geen enkele schade aan het eigen haar word gebracht.

De hairextensions van Hairloxx mogen alleen door getrainde professionele kappers gezet worden. Wij mogen met trots dit mooie merk bij ons in de salon voeren.

De hairextensions moeten na 3 tot 4 maanden weer verwijderd worden. Daarna vervalt de garantie omdat ze te ver uitgroeien. Wij adviseren het verwijderen altijd bij ons in de salon te doen. De juiste manier van verwijderen is erg belangrijk als u de kwaliteit van uw eigen haar goed wilt houden.

HERKOMST HAIRLOXX

Even een leuk verhaaltje over de herkomst van de Hairloxx hairextensions.
Er is jaren van onderzoek en voorbereiding aan vooraf gegaan om te zorgen voor de beste kwaliteit.

hairloxx3Onze extensions zijn gemaakt van 100% human hair. Toch is het grote verschil in kwaliteit te vinden in de afkomst van het haar.

Deze hoge kwaliteit hairextensions word door Hairloxx uit india gehaald. Het haar van westerse vrouwen sluit namelijk het beste aan op het haar van de indiase vrouw. Daarnaast gebruiken de indiase vrouwen weinig tot geen haarproducten waardoor het haar optimaal van kwaliteit blijft.

In India zijn veel tempels te vinden. Mensen reizen één keer in de 10 a 15 jaar af naar deze tempels. Voor hun geloof laten ze daar hun haar afscheren. Dit is een manier om “rijn” te worden.

Het haar uit de verschillende tempels word door Hairloxx opgekocht op een veiling. Van dit geld worden ziekenhuizen, scholen en tempels gebouwd of opgeknapt.

Hoogwaardige hairextensions kunnen alleen gemaakt worden van onbehandeld en goed verzorgd natuurlijk haar. De haren moeten voorzien zijn van een intacte schubbenlaag. Deze laag zorgt er voor dat het haar mooi glanst en goed doorkambaar blijft.