De ene krul is de andere niet

Dik of fijn haar met slag, kroes haar, of sterk krullend haar of gepermanent haar. Er zijn zo veel verschillende soorten krullen en elke krul heeft zijn eigen behoefte.

Herken jij deze “problemen”?

  • Pluis, onbehandelbaar, geen model, moeilijk doorkambaar?
  • De kapper snapt mij niet..?
  • Drogen duurt een eeuwigheid.
  • Mijn haar wordt altijd te kort geknipt!

Dan is onze global curl techniek ideaal voor jouw haar!

Timme haircreations is gespecialiseerd in het knippen van alle soorten krullen. Door het volgen van diverse trainingen in het knippen en verzorgen van krullend haar. In de kappersstoel wordt bekeken welke techniek het beste bij jouw haartype past.

Bij een global curl krullenkapper wordt het haar per krul droog geknipt. En verzorgd volgens de Curly Girl Methode. Door dat het haar droog geknipt wordt kunnen we goed zien wat de natuurlijke valling is. Op deze manier kunnen we direct zien wat er met de krul gebeurt en wordt het niet te kort geknipt. Soms wil je meer krul en soms juist minder. Met de krulkniptechnieken kunnen we elke haar op de gewenste manier laten vallen. De global curl techniek is geschikt voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen.

Altijd wel een permanent willen proberen maar bang dat het te “stijf” wordt? Deze manier van knippen is ook geschikt voor gepermanent haar. Hier door valt de krul natuurlijker.

Al onze krul producten zijn 100% Curly Girl approved.

Mocht u uw mooie krullen door ons wilen laten knippen, dan is het wel belanrijk dat u uw haar een paar dagen los in de krul draagt. Zodat we precies kunnen zien hoe de krul valt. U hoeft uw haar dus ook niet te wassen van de voren dat doen wij voor u.

krullen-knippen