Schoonheidsspecialist

Dé schoonheidsspecialist
van Leeuwarden

Ik stel mij graag aan je voor

Hallo, mijn naam is Esmeralda en de weg naar uiterlijke verzorging heeft altijd mijn interesse gehad. Zo is mijn reis vol passie begonnen, eerst als kapper daarna schoonheidsspecialiste, nagelstyling en pedicure. 

Hier stopt het niet, ik zal altijd blijven leren en vind ook dat ik nooit uitgeleerd zal zijn.  Zo heb ik 2 jaar geleden nog een opleiding voor voetreflex massage gevolgd. 

Nagelstyling

In de nagelsalon kan er gekozen worden voor een Gellak op de natuurlijke nagel of voor een mooie set kunstnagels met Polyacrylgel. Dit allemaal met het vooruitstrevende merk Mixcoco. 

Mixcoco Gellak is dé perfecte combinatie tussen de beste eigenschappen van een gel met die van een nagellak in een veelvoud aan verschillende kleuren. Dankzij de unieke samenstelling is de gel perfect dun aan te brengen en hardt de Mixcoco Gellak volledig uit. Nagels zijn met Mixcoco Gellak na twee laagjes volledig gedekt en krijgen geen last van vergeling of terugtrekking. Perfect voor zowel de natuurlijke nagels en op de kunstnagels van polyacrylgel.

Het resultaat met Mixcoco Gellak?
Gegarandeerd prachtig gelakte nagels die er minimaal 2 tot 4 weken fantastisch uitzien! De Mixcoco Polyacrylgel is een nieuwe generatie nagelgel die vrij van geur is, niet druppelt en super stabiel is. Polyacryl Gel heeft een gelelasticiteit en is acrylbestendig, reukloos, warmt niet op onder de lamp. De Polyacryl Gel is gemakkelijk te gebruiken en kan eindeloos worden bewerkt totdat het resultaat perfect is. Polyacryl Gel kan worden gebruikt om de nagel te versterken en ook om een nagel op te bouwen. Een laag Polyacryl Gel biedt maximale sterkte.

Voorbeelden van nagelstyling

Pedicure

In deze salon word gewerkt met de professionele lijn van samenwerkende pedicures. Samenwerkende pedicures is een veel verkochte serie voetverzorgingsproducten lijn in de pedicuresalon. Het zijn pedicureproducten die een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels ook wel kalknagel genoemd en voetschimmel. Maar ook voor blaren, wratten, antischimmel spray, voetbalsem, eelt en likdoorns, voetdeodorant en een heerlijke voetbad olie.

Voetreflex

Voetreflexmassage is een methode om het lichaam optimaal te laten functioneren of weer in balans te brengen en om de reflexen in de voeten te stimuleren. Het lichaam doet er alles aan om zo goed mogelijk te functioneren.
Als er één van de onderdelen hapert, is het gevolg overal in het lichaam merkbaar.

“Je bent uit balans”
Het zelfherstellende vermogen van het lichaam werkt dan niet meer optimaal en er kunnen er allerlei (ernstige) klachten ontstaan. Met behulp van speciale massage technieken krijgt het zelfherstellende vermogen van het lichaam een impuls, zodat klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

De balans komt weer terug.
Bij het masseren van een bepaald deel van de voet, de ‘reflexzone’ beïnvloed je de corresponderende plaat in het lichaam. Een gevoelige plek kan duiden op een verstoring of blokkade. Massage kan deze verstoring of blokkade opheffen.

Ontspanning

Ontspanning is de eerste stap naar evenwicht. In dit evenwicht zullen de organen van het lichaam kunnen terugkeren naar een normale toestand en normaal functioneren. Voetreflexmassage kan bij iedereen toegepast worden. Ook als je gezond bent zal je ervaren dat voetreflexmassage een weldadige en ontspannende uitwerking heeft. Aanraking is van grote invloed op onze gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat de hoeveelheid angst- en stress hormonen afneemt en de “feel good” hormonen toenemen.

Effecten

  • ontspanning en vermindering van stress
  • versterkt het immuunsysteem
  • het verbeteren van de doorbloeding  
  • het zenuwstelsel komt tot rust en gaat weer beter functioneren
  • geeft een impuls aan het zelfherstellende vermogen
  • heeft een ontgiftende werking
  • helpt om het energie niveau te verbeteren
  • heeft een pijnstillende werking  

Meer weten?

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met mij op en ik help je graag. Bel +31 6 37 44 80 20 of stuur een berichtje via Whatsapp.

Maak direct een afspraak voor: