Air Skin haarwerken

Speciaal voor mensen met alopecia totalis of universalis

Met trots presenteren wij een nieuw product. Goed nieuws voor mensen met alopecia.

Alopecia areata oplossing

Wij weten dat het dragen van een haarwerk vaak als vervelend wordt ervaren. Het jeukt, is warm, oncomfortabel en u bent blij als het haarwerk ’s avonds even af kan. Dit haarwerk heeft niet alleen een basis van uniek materiaal, wat als gewone huid aanvoelt en als een vacuüm om uw hoofd sluit, het wordt ook op een unieke manier gemaakt met minder haar dan andere haarwerken. Waardoor het veel natuurlijker lijkt.
Dit haarwerk is speciaal ontwikkeld voor mensen met alopecia totalis of universalis. Door de gepatenteerde basis trekt het haar werk vacuüm om het hoofd. U heeft geen tapes of lijm nodig voor de bevestiging. De Air Skin is van 100% virgin human remy hair gemaakt.

Het jeukt niet, is niet warm en u voelt de wind weer op uw hoofdhuid.

U kunt uw nieuwe haarwerk dragen waar en wanneer u dat wilt. U kunt ermee zwemmen, zeilen, surfen en fietsen. U kunt een hoed of een helm dragen en zelfs af en toe op laten tijdens het slapen. U kunt het haarwerken wassen en stijlen zo vaak u dat wenst.

Het latex materiaal wat aansluit op de hoofdhuid is zacht, elastisch en volledig transparant waardoor het 100% natuurlijk lijkt.

Het Air Skin haarwerk wordt op maat gemaakt

Het Air Skin haarwerk wordt op maat gemaakt. Bij uw eerste bezoek aan onze haarwerksalon wordt een mal gemaakt van uw hoofd. Wij gaan, in overleg met u, de kleur, de lengte en de inplanting bepalen. Hierna wordt uw haarwerk met de hand gemaakt. Houd er rekening mee dat, na uw eerste bezoek, het tussen de 6 en 12 weken kan duren voordat u uw nieuwe Air Skin haarwerk kunt dragen.

Wilt u meer weten?

Wilt u weten over het Air Skin haarwerk of zou u meer informatie willen hebben?
Neem dan gerust contact met ons op wij helpen u graag verder.