Top extension

Top Extension: het haarstukje voor bovenop

Onze top extension is een van de kleinste haarstukjes die er te vinden is! Dit is erg geschikt voor mensen die het haar graag willen opvullen met extensions, maar waarbij het hier te dun voor is. 

Het is een haarstukje voor bovenop en daardoor ook ideaal voor mensen die te maken hebben met haarverlies op de bovenkant van het hoofd. Onze top extension biedt een uitstekende oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een natuurlijke en onopvallende manier om hun haarvolume te vergroten. Bekijk hieronder het resultaat en je bent direct overtuigd!

Wat is een Top Extension?

Een top extension is een klein, lichtgewicht haarstukje voor bovenop het hoofd, speciaal ontworpen om dunner wordend haar of haarverlies op de kruin te camoufleren. Deze haarstukjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, zodat ze naadloos aansluiten bij uw eigen haar.

Voordelen van onze Top Extension:

  1. Discreet en natuurlijk: Onze top extension is zijn vrijwel onzichtbaar is wanneer het goed is bevestigd en gestyled. Het haarstukje voor bovenop zorgt voor een natuurlijke uitstraling en een naadloze overgang met uw eigen haar.
  2. Geschikt voor dun haar: De top extension is uitermate geschikt voor mensen met dun haar die moeite hebben met het dragen van traditionele hairextensions. Het biedt extra volume zonder dat het extra gewicht of stress op het bestaande haar legt.
  3. Ideaal voor beginnend haarverlies: Voor mensen die te maken hebben met beginnend haarverlies op de bovenkant van het hoofd, maar nog niet klaar zijn voor een volledig haarwerk, is de top extension een goede keuze. Het haarstukje helpt bij het camoufleren van dunner wordende gebieden en zorgt voor een vollere look.
  4. Eenvoudige bevestiging: Onze top extensions zijn eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, waardoor u moeiteloos van look kunt veranderen. Het haarstukje kan met clips of andere bevestigingsmiddelen stevig op zijn plaats worden gehouden.
  5. Aanpasbaar en veelzijdig: De top extension kan op maat worden geknipt en gestyled om perfect bij uw eigen haar en gewenste look te passen. 

Onderhoud en verzorging

Om ervoor te zorgen dat uw top extension zo lang mogelijk meegaat en er op zijn best uitziet, raden we aan om de volgende verzorgingstips in acht te nemen:

  1. Regelmatig borstelen: Borstel uw top extension voorzichtig met een zachte borstel of kam om klitten te voorkomen en het haarstukje in goede conditie te houden.
  2. Wassen: Was het haarstukje voor bovenop met milde, sulfaatvrije shampoo en conditioner om het materiaal zacht en gezond te houden. We raden aan om het haarstukje om de 10-12 keer dragen te wassen, of eerder indien nodig.
  3. Drogen: Laat het haarstukje aan de lucht drogen of gebruik een zachte warmtebron, zoals een föhn op een lage stand, om het droogproces te versnellen. Vermijd het gebruik van hoge temperaturen, omdat dit het haarstukje kan beschadigen.
  4. Styling: Gebruik hittebestendige stylingproducten en tools om uw top extension te stylen. Probeer de hitte zo laag mogelijk te houden om de levensduur van uw haarstukje te verlengen.
  5. Bewaren: Bewaar uw top extension op een koele, droge plaats, bij voorkeur op een standaard of mannequinhoofd, om ervoor te zorgen dat het zijn vorm behoudt en niet gaat kreuken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op voor vrijblijvend en professioneel advies of maak direct een afspraak.