Top extension / haarstukjes

Iedereen weet dat je haar kunt verdikken en/of verlengen met extensions. Maar extensions zijn niet voor iedereen weggelegd. Veel mensen zouden wel een volle bos haar willen, maar als het eigen haar van nature erg dun is dan zie je de extensions er snel doorheen.

Ook zijn er mensen die last hebben van haaraandoeningen, haaruitval of (plaatselijke) kaalheid om verschillende (on)verklaarbare redenen. Voor al deze mensen hebben wij een praktische oplossing.

Nieuwe haarstukjes

Wij hebben een erg grote collectie haarstukjes. We hebben deze collectie nu zelfs nog meer uitgebreid. Top extension is daar een van: een nieuw product, speciaal voor mensen die bovenop dun haar hebben en nog niet toe zijn aan een haarwerk of haarstuk.

Top extension: 100% echt haar

Onze top extension is een nieuw product. Speciaal gemaakt voor mensen die bovenop dun haar hebben en nog niet toe zijn aan een haarwerk of haarstuk. Ook als het haar te dun is voor extensions is dit een hele mooie oplossing.

De top extension is erg smal stukje, ongeveer 2cm breed en de lengte van het stukje word aangepast op uw eigen scheiding. Het haar wat hierop is bevestigd is 100% virgin human remy haar. Het haarstukje wordt op uw scheiding bevestigd met klemmetjes. Deze kunt u elke dag op en af zetten.

Ook is het mogelijk om hem vast te laten zetten met kleine buisjes. Dit is zeer geschikt voor mensen die hem zelf liever niet op en af zetten. U kunt er dan mee zwemmen, sporten, slapen etc. zonder dat u bang hoeft te zijn dat hij loslaat. Na 5 a 6 weken moet hij dan weer opnieuw bevestigd worden.

We hebben zowel flinterdunne haarstukjes als haarstukjes met veel volume. Deze haarstukjes passen we volledig op het eigen haar aan. Voor iedereen hebben we wel een perfecte oplossing, alles is mogelijk. In veel gevallen wordt dit vergoed door de zorgverzekering.

Voor en na

TOP STYLE haarstuk

voor en na top extension

voor en na top extension uitleg

TOP FORM haarstuk

top form haarstuk voor en na

top form haarstuk uitleg

EASY PART FRENCH haarstuk
easy part french haarstuk voor en na

easy part french haarstuk

Gratis intake

Twijfelt u of dit iets voor u kan zijn of wil u meer informatie hebben? Bel ons dan gerust voor een gratis intake gesprek de koffie staat voor u klaar. 058-2884530