Bevestigingstechnieken haarwerken

Op wat voor manieren kun je een haarwerk vastzetten?

Er zijn meerdere technieken om haarwerken vast te zetten. Wij zetten ze voor je op een rij. De meeste van deze  technieken gelden voor stukjes bovenop of halve stukjes, want een geheel haarwerk zetten wij meestal niet vast. Dit blijft namelijk uit zichzelf erg goed zitten. Als u wel het gevoel heeft dat het haarwerk schuift kunnen we het vastzetten met tape of een stukje anti-slib erin naaien. 

Semi-permanente bevestiging

Semi-permanente bevestiging met clips:

Als u kiest voor bevestiging met clips dan zitten er aan het haarwerkje klemmetjes genaaid waarmee u hem vast zet aan het eigen haar. U moet hem dan voor het slapen gaan weer afzetten en ‘s morgens zelf weer opzetten.

Semi-permanente bevestiging met tape:

U kunt er ook voor kiezen om het haarwerkje te bevestigen met tape. Dit is een speciale dubbelzijdige tape die ontwikkeld is voor de hoofdhuid. Deze tape kunt u zelf thuis verwijderen en opnieuw plaatsen.

Permanente bevestiging

Permanente bevestiging met lijm:

Wanneer u nog maar weinig haar heeft kunnen wij ervoor kiezen om uw haarwerk te bevestigen met een medicinale lijm die speciaal voor de hoofdhuid is ontwikkeld. Dit blijft 4 tot 6 weken zitten.

Voor deze methode moeten we wel het eigen haar eraf scheren. Een voordeel van deze methode is dat het in de tussentijd goed vast blijft zitten en u geen omkijken naar heeft.

Lijkt dit systeem u wat? Bekijk ook de optie haar voor een jaar, voor het meest natuurlijke systeem ter wereld!

Permanente bevestiging met buisjes:

Bent u er nog niet aan toe om uw haar eraf te laten halen? Dan is deze compleet nieuwe techniek misschien iets voor u! Met deze techniek maken we het haarwerk door middel van buisjes vast aan uw eigen haar. Op deze manier blijft uw haarwerk minimaal 4 tot 5 weken perfect zitten. Net zoals bij onze andere permanente bevestigingstechnieken kunt u er alles mee doen wat u gewent bent. Denk bijvoorbeeld aan zwemmen, sporten, douchen en slapen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over deze of één van onze andere technieken neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag en geven u vrijblijvend een goed en professioneel advies.