Zonnestudio Nylan

De leukste zonnestudio in Leeuwarden (Nylan)

In het hart van de wijk Nylan in Leeuwarden opent onze nieuwe zonnestudio haar deuren voor iedereen die verlangt naar een stralende huid, ongeacht het seizoen.

Met de meest geavanceerde zonnebanken (Ergoline Limited edition) bieden wij een unieke zonnebankervaring die niet alleen zorgt voor een prachtige bruine teint maar ook voor ontspanning en welzijn. Onze zonnestudio in Leeuwarden staat garant voor kwaliteit, hygiëne en een persoonlijke benadering. 

Waarom kiezen voor onze Zonnestudio in Leeuwarden?

Onze zonnestudio onderscheidt zich door een aantal kernpunten:

  • Moderne zonnebank: Onze hypermoderne zonnebank is uitgerust met een extra set aanvullende lampen. Daarnaast beschikt het over een huidsensor die de UV-uitstraling afstemt op uw huidtype. Dit zorgt voor een veilige bruining en minimaliseert het risico op verbranding.
  • Deskundig advies: Voordat u van onze zonnebanken gebruik maakt, krijgt u een persoonlijk adviesgesprek. Onze getrainde medewerkers bepalen uw huidtype en adviseren u over de duur en frequentie van de zonnebanksessies.
  • Hygiëne en comfort: De hygiëne in onze studio heeft de hoogste prioriteit. Na elke sessie worden de zonnebanken grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Onze comfortabele lounge biedt een ontspannen sfeer waar u voor en na uw sessie kunt genieten

Bekijk onze zonnebank

Onze diensten

Onze zonnestudio in Leeuwarden biedt diverse diensten aan:

  • Persoonlijke zonnebanksessies: Afgestemd op uw huidtype voor een optimale en veilige bruining.
  • Huidverzorgingsadvies: Tips en producten voor het verzorgen van uw huid voor en na het zonnen. Maak kennis met onze nieuwe collectie Asther Laboratory zonnestudio producten.
  • Kapsalon en haarwerkspecialist: Maak direct gebruik van de gezelligste kapsalon in Leeuwarden. Alles onder 1 dak, dat scheelt. 

Veilig zonnen

Veiligheid staat bij ons voorop. We volgen strikte richtlijnen om ervoor te zorgen dat uw zonnebankervaring niet alleen plezierig maar ook veilig is. Met behulp van de nieuwste technologieën en door het verstrekken van deskundig advies, zorgen we ervoor dat u met een gerust hart en een stralende teint onze studio verlaat.

Prijzen Zonnestudio Nylan (Leeuwarden)

Onze zonnestudio hanteert eenvoudige en overzichtelijke prijzen, variërend van 8,95 euro voor een korte sessie tot 20.95 euro voor een uitgebreide ervaring. Daarbij bieden we gratis parkeergelegenheid en is er altijd koffie of thee beschikbaar zonder extra kosten. Zo geniet u zorgeloos van uw bezoek aan ons, met heldere tarieven en prettige extra’s.

 
Aantal minutenPrijs
10 minuten8,95 euro
15 minuten12,95 euro
20 minuten14,95 euro
25 minuten17,95 euro
30 minuten20,95 euro

Gratis en makkelijk parkeren

Onze zonnestudio in Leeuwarden is gemakkelijk bereikbaar en biedt ruime openingstijden, zodat u ook buiten uw drukke agenda om van onze diensten kunt genieten. We nodigen u uit om de warmte op te zoeken in onze studio, waar u kunt ontspannen, genieten en revitaliseren. Bij ons kun je makkelijk parkeren, er is altijd plaats en de koffie en thee is gratis!

Maak kennis met de beste zonnebankervaring in Leeuwarden en geniet het hele jaar door van een stralende huid. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te verwelkomen en te begeleiden naar een veilige en ontspannende zonnebanksessie.  Bezoek onze zonnestudio in Leeuwarden en ervaar het zelf!

Enkele veelgestelde vragen

Het gebruik van een zonnebank biedt een gecontroleerde omgeving waarbij de intensiteit en duur van UV-straling precies afgestemd kan worden op uw huidtype, wat het risico op huidschade vermindert. In tegenstelling tot natuurlijk zonnen, waar de hoeveelheid UV-straling afhankelijk is van het tijdstip, het seizoen en de locatie, kunnen zonnebanken consistent dezelfde hoeveelheid UV-licht leveren. Dit maakt het mogelijk om een egale bruine teint te ontwikkelen zonder de pieken van UV-straling die kunnen leiden tot verbranding en langetermijnschade aan de huid.

Het inplannen van uw zonnebanksessie is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Via onze website kunt u snel en eenvoudig online een afspraak maken, op een moment dat het u uitkomt binnen onze openingstijden. Selecteer simpelweg de gewenste datum plus tijd en vul uw gegevens in. Na bevestiging van uw afspraak ontvangt u een e-mail met alle details. Zo bent u verzekerd van een plekje in onze zonnestudio wanneer het u het beste past, zonder wachttijd. Geniet van het gemak van online boeken en stap zorgeloos onze studio binnen voor uw zonnebanksessie

Regelmatige, matige blootstelling aan UV-licht kan de aanmaak van vitamine D bevorderen, een cruciale vitamine voor het behoud van sterke botten en een gezond immuunsysteem. Daarnaast kan UV-licht de gemoedstoestand verbeteren door de productie van het ‘gelukshormoon’ serotonine te stimuleren, wat vooral in de donkere wintermaanden voordelig kan zijn tegen seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD).

Ja, het geleidelijk blootstellen van uw huid aan UV-licht voorafgaand aan een vakantie kan helpen bij het opbouwen van een basisbruining. Dit proces, ook wel pre-tanning genoemd, kan de huid voorbereiden op intensievere blootstelling aan de zon en het risico op zonverbranding verminderen. Het is echter belangrijk dit op een verantwoorde manier te doen en de aanbevelingen van zonnebankspecialisten te volgen om huidschade te voorkomen.

Ja, het geleidelijk blootstellen van uw huid aan UV-licht voorafgaand aan een vakantie kan helpen bij het opbouwen van een basisbruining. Dit proces, ook wel pre-tanning genoemd, kan de huid voorbereiden op intensievere blootstelling aan de zon en het risico op zonverbranding verminderen. Het is echter belangrijk dit op een verantwoorde manier te doen en de aanbevelingen van zonnebankspecialisten te volgen om huidschade te voorkomen.

De Ergoline Prestige 1400 staat aan de top van de nieuwe luxueuze reeks van Ergoline, met een indrukwekkende LED Light Show en een uniek design dat klanten direct in het oog springt. Deze high-end zonnebank is standaard voorzien van een gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound, voor een onovertroffen ervaring van comfort tijdens het zonnebaden. Dankzij het innovatieve Control Center en NFC Connect is bedieningsgemak naar een hoger niveau getild. Daarnaast zorgt de Intelligent Performance-technologie voor een nieuwe norm in verantwoord zonnen.

De specificaties van de Ergoline Prestige 1400 zijn als volgt:

  • 52 x 160 watt lichaamsbruiners
  • 4 x 520 watt highpower gezichtsbruiners
  • 2 x 250 watt highpower schouderbruiners
  • Spaghetti lampen voor extra pigment

Maak direct een afspraak voor: