Mediceuticals

Mooi gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid

Tegenwoordig komen we het steeds vaker tegen, mensen die last hebben van haar en/of hoofdhuid problemen. Bij Timme Haircreations zijn wij hier uitgebreid in gespecialiseerd. Wij werken met de dermatologische lijn van Mediceuticals waarmee we gegarandeerd uw hoofdhuid probleem kunnen oplossen.

Mediceuticals® is een dermatologische lijn verzorgingsproducten, die speciaal gemaakt is om het haar en de hoofdhuid in optimale conditie te brengen en houden.

Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid (uiteraard NIET op dieren). De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

Mediceuticals® producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde specialisten.

Wist u dit over hoofdhuidproblemen?

  • Meer dan 75 miljoen mannen, vrouwen en kinderen momenteel last hebben van veel voorkomende hoofdhuidproblemen.
  • 97% van alle mensen op een moment te maken krijgt met hoofdhuidproblemen: Roos, Psoriasis, Seborrheic Dermatitis, eczeem of een droge hoofdhuid.
  • Het optreden van vervelende hoofdhuid aandoeningen steeds vaker voorkomt, vooral een vette hoofdhuid.
  • Een ongezonde hoofdhuid kan bijdragen tot haaruitval.
  • De meest verkochte shampoo in de wereld een medicinale roos behandeling is.
 

Met een speciale scoop behandeling, die wij u gratis aanbieden, kunnen wij uw hoofdhuid 200x vergroten en een juiste diagnose stellen met daarbij de juiste behandeling. Op deze manier kunt u ook zelf zien wat uw hoofdhuidprobleem is of hoe de conditie van uw hoofdhuid eruit ziet.

Na een aantal weken wordt er een vervolg afspraak gemaakt om te controleren hoe de behandeling aanslaat en zo ziet u zelf precies wat dit product voor uw hoofdhuid doet.

 

Enkele veel voorkomende hoofdhuid problemen zijn:


Roos

Bij roos is er sprake van een overmatige productie van huidcellen. Miljoenen mensen hebben deze chronische aandoening. De onmiskenbare symptomen van roos zijn witte, vette uitziende schilfers van dode huid die de haren en schouders bedekken, en een jeukende, schilferige hoofdhuid.

Vettehoofdhuid
Vette hoofdhuid, gekenmerkt door een toestand van overactieve talgklieren. Hiernaast spelen leeftijd, geslacht en individuele hormoonspiegels een rol.

SeborrheicDermatitis
Een vette hoofdhuid heeft de neiging het meeste last te hebben van roos, omdat een vette hoofdhuid de groei van gist ondersteunt. Seborrheic Dermatitis, of vette hoofdhuid/haar, komt niet alleen voor tijdens de tienerjaren maar ook op latere leeftijd. Er is een duidelijke toename in het aantal mensen met een vette hoofdhuid, vooral bij oudere mannen en vrouwen. Waarschijnlijk is dit hormoongerelateerd.

Drogehoofdhuid
Gekenmerkt door een strak gevoel van de hoofdhuid en droge huidvlokken die van de hoofdhuid vallen. De meest voorkomende oorzaken van een droge hoofdhuid zijn het klimaat, zwembaden, blootstelling aan de zon en agressieve shampoos die de natuurlijke talg op de hoofdhuid oplossen en teveel vocht onttrekken.

Psoriasis
Psoriasis is een chronische (langdurige) huid- en hoofdhuid ziekte. Psoriasis ontstaat wanneer huidcellen zich snel vermenigvuldigen onder het oppervlak van de huid en zich ophopen op het oppervlak voordat ze de kans krijgen om te volgroeien. Meestal duurt huidcelvernieuwing ongeveer een maand, maar met psoriasis vindt het proces slechts in een paar dagen plaats. Psoriasis zorgt voor een dikke rode ontstoken huid, bedekt met zilverachtige schubben, die meestal jeuken en pijnlijk aanvoelend. Psoriasis wordt verondersteld te worden veroorzaakt door voornamelijk een immuunstoornissen, genetische afwijkingen, infecties, stress of medicatie. Psoriasis lijkt iets vaker voor te komen bij vrouwen dan bij mannen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in een GRATIS scoop behandeling? Neem dan contact met ons op en bel 058 2884530 of maak direct een afspraak.