Haarsoorten haarwerken

Verschillende soorten haar

Er zijn verschillende soorten haar wat wordt gebruikt voor haarwerken. Hieronder beschrijven we de verschillen met daarbij de voor en nadelen van de haarsoort.

Synthetisch haar

Synthetisch haar spreekt eigenlijk al voor zich. Dit is een plastic namaak vezel. Na gemaakt van echthaar maar met de voordelen van synthetisch haar. Voor u de voordelen en nadelen van deze haarsoort:

Voordelen:

Nadelen:

Echt haar

Dit haar sluit uiteraard het beste aan op uw eigen haar. In echthaar bestaan natuurlijk ook vershillende opties. Denk aan bijvoorbeeld de afkomst van het haar. Maar alle soorten echt haar hebben de volgende voordelen en nadelen gemeen:

Voordelen:

Nadelen:

Cyberhair en Vitalhair

Deze twee haarsoorten zijn broertje en zusje van elkaar. Cyber en Vital hair is een haarsoort die de voordelen heeft van zowel echt al synthetisch haar. Deze haarsoort word bijna exact nagemaakt van echt haar. Dit is een vezel die synthetisch is maar zo nagemaakt wordt dat hij alle kenmerken heeft van echthaar. Zo worden er bijvoorbeeld schubben op de haren gezet net zoals bij echthaar. Op deze manier kan het haar vocht opnemen en ziet het er erg natuurlijk uit.

Een van de opties van deze haarsoort is dat het op een microhuid ingeplant kan worden. Deze microhuid word geplakt op uw eigen huid waardoor het lijkt alof de haren rechtstreekt uit uw eigen hoofdhuid groeien.

Even de voordelen en nadelen van deze haarsoort op een rijtje:

Voordelen:

Nadelen: