Haarwerken informatie

De oorzaak van het haarverlies:

Er zijn legio aan oorzaken waardoor kaalheid ontstaat, denkt u daarbij aan erfelijkheid, hormonen, alopecia, medicijnen, bestraling, brandwonden, chemotherapie, etc.

Als haarwerkspecialist ben ik bekent met al deze oorzaken. Ik herkenn ze en weet waarmee ik rekening moeten houden.

Chemo of bestraling?

Mocht het zo zijn dat u nu al weet dat u uw haar gaat verliezen, omdat u behandelt gaat worden met chemotherapie of bestraling, dan adviseer ik u voor het begin van de behandeling bij  ons langs te komen. Ik kan dan heel nauwkeurig vastleggen hoe uw haar nu is (dikte, lengte, kleur, model, etc.), zodat ik bij het verlies van uw haar een haarwerk kan leveren dat nauwkeurig aansluit aan uw eigen haar.

Wensen en mogelijkheden:

Met de uiteenlopende technieken waarover wij beschikken, kunnen wij u een breed scala aan oplossingen bieden. Ons aanbod varieert van complete onzichtbare haarwerken (pruiken), haaraanvullingen (bijvoorbeeld haarstukken) en extra volume.

Al deze haarwerken en haarprotheses kunnen aangepast worden aan uw wensen. Denkt u daarbij aan kleur, dikte, lengte etc. Onze haarwerken zijn niet van eigen haar te onderscheiden. U kunt kiezen voor echt haar, een mix van synthetisch haar en echt haar, volledig synthetisch haar of cyberhair (deze vezel heeft alle eigenschappen van echt haar). Tenslotte kan ik uw haar en/of haarstuk in onze speciale salon in het gewenste model knippen en stylen. Kort gezegd zorg ik er dus voor dat u precies met dat kapsel de deur uit gaat, dat bij u past.

We begeleiden u van A tot Z met betrekking tot onderhoud, bevestiging en verzorging. Uw tevredenheid gaat boven alles. Voor een optimaal resultaat krijgt u de ruime aandacht en professionele begeleiding. Kwaliteit is wat wij bieden, zowel voor dames, heren en kinderen.

Het beste verzorgingsadvies:

Bij TimmeHaircreations beschikken wij over een goede haaranalyse- waarmee wij de conditie van uw hoofdhuid, haar en/of haarzakje nauwkeurig kunnen bekijken. Wij werken met 100% natuurlijke producten van Mediceuticals.

Dit merk levert een uitgebreid assortiment haar- en hoofdhuid verzorgende producten die niet alleen uw haarwerk in topconditie houden maar ook uw hoofdhuid activeren, beschermen en verzorgen.

Goed om te weten:

Bij sommige vormen van haarverlies is het mogelijk dat na verloop van tijd het haar weer terug groeit. U hoeft niet bang te zijn dat een haarwerk die haargroei tegen gaat. Sterker nog: onze haarwerken houden uw hoofdhuid behaaglijk warm zonder te broeien. En dat bevordert juist de teruggroei!

Heeft u een medische indicatie voor een haarwerk? Dan verzorgen wij graag de declaratie van de kosten bij uw zorgverzekeraar. Dat scheelt u administratie rompslomp.

Download hier de folder.