Haarwerken

Kaal worden overkomt je, kaal blijven is een keuze

De haarwerkspecialist van het Noorden

Mensen die een haarwerk nodig hebben kunnen zich wenden tot Frederik en Anja Timme of Demi die zich hierin hebben gespecialiseerd. Al jaren leveren we de beste kwaliteit onzichtbare haarwerken, haarstukken, haartoevoegingen en extra volume op heel discrete en toch persoonlijke manier. Als een klant belt, plannen we eerst een vrijblijvend intakegesprek van ongeveer een uur, dit is altijd mogelijk binnen 5 dagen. Dit kan zowel bij ons in de salon als bij de mensen thuis plaatsvinden. Tijdens dat gesprek brengen we precies in kaart wat de wensen van de klant zijn. Als er een haarwerk of haarstukje gekozen wordt kunnen wij deze vrijblijvend 6 weken voor de klant bestellen en reserveren.

Haarwerk samenstellen

Heeft u een compleet  haarwerk nodig of alleen een haarstuk voor een bepaald gedeelte, dan gaan wij aan de hand van modellenboeken en kleurenstalen een keuze maken. Daarna gaan wij een bestelling doen. Als alles binnen is gekomen kijken we samen met u rustig naar welke het meest geschikt voor u is. Als het gewenste model en goede kleur zijn gevonden, wordt het geheel in model gebracht door het te knippen en te stylen. We zijn gespecialiseerd in  dames haarwerkenheren haarwerken en haarwerken voor kinderen.

Onze klanten gaan vervolgens met een totaalpakket aan verzorgingsproducten naar huis. Later wordt er nog een vervolgafspraak gemaakt voor een service- en controlebeurt. In de tussentijd nemen we altijd telefonisch contact op om te horen of alles naar wens is, want klanttevredenheid staat bij ons op nummer één. Haaruitval is een heel persoonlijk en gevoelige kwestie en dat snappen we bij Timme Haircreations.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op voor vrijblijvende advies of het maken van een afspraak of bel direct.

Onze haarwerkstudio's in beeld

Haarwerkstudio

Wanneer u bij ons in de salon komt, spontaan of op afspraak, dan ontvangen we u altijd direct in een van onze haarwerkstudio. Daar nemen onze haarwerkspecialisten uitgebreid de tijd om een aantal zaken goed met u door te spreken. Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing. Daarbij handelen we de declaratie bij de zorgverzekering direct voor u af. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. 

Ons werkgebied:

Wij zijn gevestigd in Leeuwarden maar inmiddels actief in het Noorden van het land, ondermeer Friesland, Groningen en Drenthe. Sinds kort hebben wij ook een vestiging in het MCL in Harlingen en een vestiging in de Sionsberg te Dokkum. Tevens zijn wij ambulant, dit betekend dat het ook mogelijk is dat wij bij u thuis komen.

Kijk gerust naar onze mogelijkheden. Heeft u vragen mail of bel ons gerust.

Wat wij u kunnen bieden:

 • wij nemen ruim de tijd voor u
 • wij regelen alles met uw zorgverzekeraar, u heeft er geen omkijken naar
 • persoonlijke betrokkenheid en advies
 • privacy en discretie in een speciaal ingerichte ruimte
 • contracten bij alle zorgverzekeraars
 • thuisbezoek is mogelijk
 • levering binnen 24 uur (of wanneer u het wenst)
 • ruime keuze uit haarwerken en haarstukjes
 • gedurende de gehele draagtijd van een haarwerk persoonlijke begeleiding

Onze haarwerksalon

Onze salon voor haarwerken bestaat uit meerdere afzonderlijke behandelruimtes, zodat wij u volledige privacy en discretie kunnen bieden.

Wat bieden wij u:

 • Een ruimte om rustig uw wensen en vragen te bespreken
 • Een behandelruimte/studio
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Rolstoel toegankelijk

Alles wat te maken heeft met haarproblemen, haaruitval en haartoevoegingen is al jaren onze specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om u te voorzien van een passend haarwerk en advies. Uw tevredenheid gaat boven alles. Wij geven u ruime aandacht en bieden professionele begeleiding en kwaliteit.

Ook kunnen wij bij u aan huis komen als u slecht te been bent, ziek bent, of in de avonduren.

Wij kunnen uw haarwerk ophalen en terugbrengen op het desgewenste adres. Tevens verzorgen wij in onze salon speciale hoofdhuid behandelingen.

Wilt u alles nog eens rustig nalezen, dan kan dat.

Download hier de folder

Even voorstellen

Wij zijn Frederik en Anja Timme, eigenaar van Timme Haircreations. Wij werken nu ruim 30 jaar in het kappersvak en zijn zowel kappers als haarwerker. Sinds 2001 zijn wij volledig gespecialiseerd op het gebied van haarwerken, pruiken, bevestigingsmateriaal en verzorgingsproducten en erkent SEMH maar ook Anko.

Door de jaren heen is ons bedrijf langzaam steeds groter geworden. Inmiddels doen we het werk samen met Demi.

Frederik

Eigenaar en haarwerkspecialist

Anja

Eigenaar en haarwerkspecialist

Demi

Kapster en haarwerkspecialist

Volg ons op instagram

Blijf op de hoogte van alles over haarwerken, nieuwe technieken of verzorging en volg ons op Instagram of Facebook.