Haarwerken

Kaal worden overkomt je, kaal blijven is een keuze

Mensen die een haarwerk nodig hebben kunnen zich wenden tot Frederik Timme, Anja Timme of Lydia Kieft die zich hierin hebben gespecialiseerd. Als een klant belt, plannen we eerst een intakegesprek van ongeveer anderhalf uur. Dit kan zowel bij ons in de salon als bij de mensen thuis plaatsvinden. Tijdens dat gesprek brengen we precies in kaart wat de klant wil.

Sommige mensen hebben een compleet haarwerk nodig en andere alleen een bepaald gedeelte. Aan de hand van modellenboeken en kleurstalen kiezen we dan samen enkele geschikte modellen uit die we vervolgens bestellen. Wanneer het gewenste model en kleur zijn gevonden, brengen we het geheel in model door het te knippen en te stylen. Mensen gaan vervolgens met een totaalpakket aan verzorgingsproducten naar huis. Later wordt er een vervolgafspraak gemaakt voor een service- en controlebeurt, maar ook tussendoor nemen we vaak nog even contact op om te informeren of alles nog bevalt.

Haarwerk samenstellen

Mensen die een haarwerk nodig hebben kunnen zich wenden tot Frederik Timme, Anja Timme of Lydia Kieft die zich hierin hebben gespecialiseerd. Al jaren leveren we de beste kwaliteit onzichtbare haarwerken, haarstukken, haartoevoegingen en extra volume op heel discrete en toch persoonlijke manier. Als een klant belt, plannen we eerst een gratis intakegesprek van ongeveer anderhalf uur, dit is altijd mogelijk binnen 5 dagen. Dit kan zowel bij ons in de salon als bij de mensen thuis plaatsvinden. Tijdens dat gesprek brengen we precies in kaart wat de klant wil. Als er een haarwerk of haarstukje gekozen word kunnen wij deze vrijblijvend 6 weken voor de klant reserveren.

Sommige mensen hebben een compleet haarwerk nodig en anderen alleen een bepaald gedeelte. Aan de hand van modellenboeken en kleurenstalen kiezen we dan samen enkele geschikte modellen uit, die we voor u bestellen. Als alles binnen is gekomen kijken we samen rustig naar welke het meest geschikt is. Als het gewenste model en kleur zijn gevonden, wordt het geheel in model gebracht door het te knippen en te stylen. We zijn gespecialiseerd in haarwerk voor zowel dames als heren.

Onze klanten gaan vervolgens met een totaalpakket aan verzorgingsproducten naar huis. Later wordt er nog een vervolgafspraak gemaakt voor een service- en controlebeurt. In de tussentijd nemen we altijd telefonisch contact op om te horen of alles naar wens is, want klanttevredenheid staat bij ons op nummer één. Haaruitval is een heel persoonlijk en gevoelige kwestie en dat snappen we bij Timme Haircreations.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op voor vrijblijvende advies of het maken van een afspraak.

Meer informatie over haarwerken
Verschillende mogelijkheden

Haarwerk studio’s

Wanneer u bij ons in de winkel komt, spontaan of op afspraak, dan ontvangen we u altijd direct in een van onze haarwerkstudio’s. Daar nemen onze haarwerkspecialisten uitgebreid de tijd om een aantal zaken goed met u door te spreken. Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing. We kunnen u ook helpen bij de afhandeling en eventuele declaratie van de kosten bij uw zorgverzekering.

Ons werkgebied:

Wij zijn gevestigd in Leeuwarden maar inmiddels actief in het Noorden van het land, ondermeer Friesland, Groningen en Drenthe. Sinds kort hebben wij ook een vestiging in het MCL in Harlingen en een vestiging in de Simonsberg te Dokkum. Tevens zijn wij ambulant, dit betekend dat het ook mogelijk is dat wij bij u thuis komen.

Kijk gerust naar onze mogelijkheden. Heeft u vragen mail of bel ons gerust.

Wat wij u kunnen bieden:

 • wij nemen ruim de tijd voor u
 • wij regelen alles met uw zorgverzekeraar, u heeft er geen omkijken naar
 • persoonlijke betrokkenheid en advies
 • privacy en discretie in een speciaal ingerichte ruimte
 • contracten bij alle zorgverzekeraars
 • thuisbezoek is mogelijk
 • levering binnen 24 uur (of wanneer u het wenst)
 • ruime keuze uit haarwerken en haarstukjes
 • gedurende de gehele draagtijd van een haarwerk persoonlijke begeleiding

De salon

Mijn salon is speciaal ingericht voor u, hier kan ik u volledige privacy en discretie bieden.

Wat bieden wij u:

 • Een bespreekruimte om rustig uw wensen en vragen te bespreken
 • Een behandelruimte/studio
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Rolstoel toegankelijk
 • Afspraak maken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op of bel voor vrijblijvende informatie met 058-2884530 of 06-52661150

Wij zijn goed bereikbaar en hebben een eigen (gratis) parkeergelegenheid

Alles wat te maken heeft met haarproblemen, haaruitval en haartoevoegingen is al jaren onze specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om u te voorzien van een passend haarwerk en advies. Uw tevredenheid gaat boven alles. Wij geven u ruime aandacht en bieden professionele begeleiding en kwaliteit.

Ook kunnen wij bij u aan huis komen als u slecht te been bent, ziek bent, of in de avonduren.

Wij kunnen uw haarwerk ophalen en terugbrengen op de desgewenst adres. Tevens verzorgen wij in onze salon speciale hoofdhuid behandelingen.

Wilt u alles nog eens rustig nalezen, dan kan dat.

Download hier de folder.

Even voorstellen

Mijn naam is Frederik Timme, eigenaar van Timme Haircreations. Ik werk nu ruim 30 jaar in het kappersvak en ben zowel kapper als haarwerker. Sinds 2001 ben ik volledig gespecialiseerd op het gebied van haarwerken, pruiken, bevestigingsmateriaal en verzorgingsproducten en erkent SEMH.

Door de jaren heen is mijn bedrijf langzaam steeds groter geworden. Inmiddels doe ik het werk samen met nog 2 collega’s, Anja Timme en Lydia Kieft.

Frederik Timme

Frederik Timme

Anja Timme

Anja Timme

Lydia Kieft

Lydia Kieft