Top pieces en haarstukken voor heren

Voor elke man een passend haarstuk

Heeft u last van dunner wordend haar of krijgt u kale plekken op het hoofd? Door uiteenlopende oorzaken kan er haarverlies bij mannen ontstaan. Om je haar te bedekken zijn er verschillende mogelijkheden en een top piece of haarstuk voor mannen is dan een goede oplossing. Een kwalitatief goed haarstuk camoufleert het haaruitval op onzichtbare wijze en is bijna niet te onderscheiden van uw echte haar. Het wordt naadloos op je hoofd bevestigd, zodat je het verschil niet ziet. Bekijk onderstaande video waarin u ziet hoe wij een haarstukje opplakken.

Hoe bevestig je een haarstuk voor mannen?

Het haarstukje is gemaakt op een heel dun folie.
Deze folie wordt doorzichtig zodra we hem lijmen en voelt aan als een 2e huid.

Voordelen van plakken:

  • Voelt als 2e huid.
  • Blijft 4 tot 6 weken zitten (afhankelijk van de huidzuurmantel).
  • Met het haarstukje slapen, douchen, zwemmen.
  • Kan in elk model geknipt worden.
  • Haarstukjes volledig naar wens te bestellen (denk aan lengte, kleur, haarvalling etc).

 

Bekijk meer voorbeelden van heren haarstukken

Wilt u meer weten?

Top pieces en haarstukken zijn de ideale oplossing voor heren die op zoek zijn naar een snelle en eenvoudige manier om hun haar te versterken of te verlengen. Bij ons kunt u kiezen uit een ruime selectie van top pieces en haarstukken in verschillende kleuren, stijlen en maten.

Onze top pieces en haarstukken zijn dan ook gemaakt van hoogwaardig haar en zijn eenvoudig te bevestigen. Ze zijn ook gemakkelijk te stylen en te verzorgen, zodat u er altijd goed uitziet.

Of u nu op zoek bent naar een kleine aanvulling op uw eigen haar of naar een volledig nieuwe look, wij hebben het juiste top piece of haarstuk voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk advies. Wij staan graag voor u klaar.