Hairextensions

Hairextensions: snel een volle bos haar

Lang en vol haar is niet langer meer een kwestie van maandenlang wachten om het te ‘laten groeien’ of het gebruiken van allerlei volumeshampoos die uiteindelijk toch niet echt blijken werken. Met behulp van hairextensions heeft u binnen een paar uur die prachtige volle bos waar u al een tijdje van droomt.

Afkomst van hairextensions

Het meeste haar voor hairextensions komen uit Azië. Vanuit het geloof gaan vrouwen gedurende jaren naar een tempel om hun haren te offeren zodat ze weer rein zijn. Dat gebeurt op volledig vrijwillig basis. Ook wordt in andere landen vrijwillig haar gedoneerd zoals Rusland en zelfs Europa.

Hairextensions laten zetten slecht voor je eigen haar?

Nee joh! Tegenwoordig worden ze op zo’n manier gezet, dat het geen impact heeft op uw eigen haardos. Haalt u de extensions er weer uit? Dan heeft u gewoon weer het haar dat u had voor plaatsing.

Dante Luxury, Hairtalk hairextensions, Indian gold, Great Hair en Double true

In onze salon in Leeuwarden hebben we verschillende merken hairextensions beschikbaar. Welk merk voor u het beste is, hangt helemaal af van hoe uw eigen haar eruit ziet en wat uw wensen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de techniek die gebruikt wordt. Er zijn verschillende technieken waarmee we bij Timme Haircreations een volle bos haar creëren.

Tape extensions

Zo kunt u kiezen voor tape extensions. Deze zijn volledig gemaakt van echt haar en speciaal ontworpen om meer volume te creëren. Het werkt als volgt: aan het begin van iedere streng haar zit een matje met een plakrand van ongeveer twee centimeter breed. Met dit plakstripje wordt het haar bevestigd aan uw eigen haar. De tapes kunnen ongeveer zes á zeven weken blijven zitten. En het allerfijnste? U kunt deze continu hergebruiken.

Wax extensions

Ook onze wax extensions zijn van 100% echt haar. Dit is de meest bekende soort. Met behulp van een beetje wax worden de strengen aan uw eigen haar vastgemaakt. Omdat wax extensions een hele kleine aanhechting hebben, sluiten ze perfect aan op uw eigen haar en geeft het een heel natuurlijk effect.

Hairextensions Groningen

Wefts

Laat u liever uw haar verlengen zonder dat er warmte aan te pas komt? Dan zijn wefts een goede optie. Dit zijn haarmatjes van ongeveer acht centimeter breed die met soft bonds onder uw eigen haar worden vastgezet. Ze blijven ongeveer twee maanden zitten voordat ze opnieuw omhoog geplaatst moeten worden. Ook deze extensions zijn herbruikbaar, u hoeft ze dus slechts één keer aan te schaffen.

Top extensions of haarstukjes

Als u van nature erg dun haar heeft, dan kan het goed zijn dat reguliere extensions door uw eigen haar heen te zien zijn. Daarom plaatsen we in dit geval top extensions, oftewel: haarstukjes. Deze worden bovenop uw haar geplaatst. Deze techniek gebruiken we ook vaak voor mensen die om wat voor reden dan ook last hebben van (plaatselijke) kaalheid.

Clip-in en flip-in extensions

Een van de meest simpele en meest bekende manieren om in korte tijd een volle bos haar te krijgen, zijn clip-in extensions. Dit is een soort matje van 100% echt haar die met behulp van klipjes aan uw eigen haar bevestigd wordt.

Een vergelijkbare manier is de flip-in. Hierbij wordt de haarmat niet met klipjes, maar met een onzichtbaar draadje vastgezet. Dit kost u slechts vijf minuten en is hartstikke simpel. Een goede manier om direct een vollere bos haar te krijgen.

Haaraccessoires

Wil u tijdelijk een ander kapsel, bijvoorbeeld voor een feestje, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid? Dan zijn onze haaraccessoires een uitkomst. Kies bijvoorbeeld voor een pony of creëer een extra volle kruin door uw haar op te steken en het zogenaamde B-loved haarstuk toe te voegen. Ook handig: een clip-in ponytail waarmee u in een handomdraai een mooie paardenstaart heeft.

Wij kunnen u uiteraard helpen met het inzetten van deze haaraccessoires, maar u bent ook welkom dit zelf te doen.

Voorbeelden van hairextensions door ons gezet

Kosten hair extensions laten zetten

Hoeveel die nieuwe volle bos haar u gaat kosten is lastig te zeggen. Dit is namelijk afhankelijk van de dikte van uw eigen haar, de techniek die u kiest en natuurlijk de wensen die u heeft. Kiest u voor verlenging of wilt u alleen wat meer volume bijvoorbeeld?

In onze salon bespreken we uitgebreid alle mogelijkheden. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en kost u dus helemaal niks. Maak snel een afspraak, we helpen u graag.

Om de extensions zo mooi mogelijk te behouden raden we aan om de producten te gebruiken die bij de extensions horen. Zo behoudt u de 2 maanden garantie.

Niet gebruiken voor “kleuren” en permanent