Extension merken

Alleen de beste merken hairextensions

Balmain

Balmain is één van de bekendste merken in Europa en Amerika. Vooral in de modewereld staat dit merk hoog aangeschreven. De statements in de modelijn van Balmain worden vertaald naar hun extensionslijn Het is 100% echt haar, zeer goede kwaliteit haar en betaalbaar. Het haartype staat ook bekend als session hair. Het is een speciale mix van fijn en dik haar waarbij de ombre natuurlijk in elk type haar mengt.

 

Tape:  40cm tot 55 cm vanaf 25,-

Weft: 40cm tot 55cm vanaf 65,-

Great hair

De extensions van Great Hair komen van een Italiaanse leverancier met wie ze zeer nauw en goed contact mee hebben. Het haar wordt met de hand geproduceerd en wordt aan elke pluk haar maximale aandacht geschonken. Ze zijn zeer vervaardigd uit zeer hoog kwalitatief 100% menselijk Remy haar. Remy haar betekend dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Zo voorkom je dat het haar van de extensions gaat knopen. Het haar is niet van Europees haar te onderscheiden. Het haar is van de aanzet tot aan de punten mooi opgevuld, voor een mooie volle look.

Wax extensions
Natural straight: 30cm tot 60cm vanaf 2,60 p.st
Natural wavy: 30cm tot 50cm vanaf 3,00 p.st

Tape extensions
Natural straight: 40cm tot 50cm vanaf 20,- p.st

Double true

De extensions van double true worden nog op authentieke manier met de hand geproduceerd en samengesteld. De extensions zijn dubble drawn, oftewel vol in de punten en van true hair gemaakt. Het haar is exclusief beschikbaar voor geselecteerde, professionele kapsalons.

Natural straight: 30 tot 60cm vanaf 3,15 p.st

Dante Luxury

Dante Luxury is een nieuw extensionmerk die in het hoge segment is toegevoegd aan ons assortiment. Wij zijn erg enthousiast dat wij het eerste bedrijf in Nederland zijn die met Dante Luxury mogen werken. Heeft u altijd extensions willen hebben en wilt u het liefst geen Aziatisch haar? Dan is Dante Luxury precies wat u zoekt.

Dante Luxury vloeit nog mooier over in uw haar, omdat het sprekend op Europees haar lijkt. Dante Luxury extensions is makkelijk behandelbaar, heeft volle punten (double drawn), heeft een natuurlijke valling en is van zeer hoge kwaliteit voor een goede prijs. Ze zijn verkrijgbaar in wefts extensions, tapes extensions en wax extensions.

Wax Keratine extensions: 30cm tot 51cm, vanaf 3,90 p.st
Tape extensions: 30cm tot 40cm, vanaf 18,- p.st
Weft extensions: 40cm tot 50cm, vanaf 77,50 p.st

Indian Gold

Indian gold heeft een speciale en een geheim recept om het haar te bewerken zodat de natuurlijke schubbenlaag bij elkaar blijven. Het proces duur drie tot zes weken om het haar op een natuurlijke manier te ontkleuren. Hierdoor behoudt het haar zijn natuurlijke kracht en vitaliteit zonder dat het haar wordt beschadigd. Ook het omvormen van het haar gebeurt op een milde wijze. Het Indische haar heeft van nature al een mooie volle slag in de punten. Om het haar nog mooie te laten krullen of gladder te maken gebruiken ze een eigen stoom methode waardoor get haar kwalitatief erg goed blijft.

 

Wax:  30 tot 50cm vanaf 4,- p.st
Tape: 50cm (niet in krul) vanaf 22,50 p.st
Weft: 50cm vanaf 80,- p.st

Veva Brands

Veva brands is in de beginjaren ‘’90 in België opgericht door Buysens Veva. Veva werkt al meer dan 42 jaar in de kappersbranche. Samen met haar kinderen heeft ze een unieke toepassingstechniek uitgevonden. Uniek is dat deze techniek voor bijna elke klant kan worden gebruikt en zelfs op heel dunne en fragiele haren. Veva Brands heeft een revolutionaire methode die verbazingwekkende mogelijkheden opent om haarextensions toe te passen, niet alleen voor klanten die hairextensions willen, maar ook voor hen die het echt nodig hebben, zoals beschadigde, dunne haren, alopecia of extra kort haar.

Getest door Laboratorium
Wat op heden niet vaak voorkomt kan Veva brands voortaan leveren: human hair waarvan de schubbenlaag tot in de punten intact is en de hairextensions 100% van deze haarkwaliteit bezit. De testen tonen aan dat de haren 100% natuurlijk zijn zonder coating en zonder aanmerkelijke beschadiging. De conditie weerspiegelt zich in glans, zachtheid, elastische haren en makkelijk doorkambaarheid. Waarom hebben we de merken laten testen door een laboratoruim?

Er zijn extensions op de markt die zeggen dat het 100% echt menselijk haar bezit. Heel wat extensions verkopen mindere kwaliteit, beschadigde haren, gecoate haren, echt haar gemengd met synthetisch haar om toch aan volle punten te komen.

Dit is de reden waarom wij de haren laten testen in een onafhankelijk laboratorium voordat we extensions maken.
Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten 100% vertrouwen op de echtheid en kwaliteit van de extensions die ze via Veva brands kopen. Met bewijs van laboratorische onderzoeken.

 

 

Hairextends

Hairextensions van Hairextends zijn 100% menselijk remy haar van slavische afkomst. Zijn zacht van structuur en hebben van nature een lichte slag. Deze structuur leunt dicht aan bij de gemiddelde Europese haarstructuur. De haarstrengen bezitten hun natuurlijke eigenschappen, zijn volumineus van wortel tot punt en iets minder vol dan double drawn haarstrengen, dit zorgt ervoor dat het geheel mooi in elkaar vloeit wat resulteert in een naadloze verbinding. Deze eigenschap voorkomt klitten.

Hair extends is verkrijgbaar in:
Pre bonded haarstrengen: van 25cm t/m 60cm vanaf €5,23
Wefts: van 30cm t/m 45cm vanaf €60,- per matje
Tape van 35cm t/m 55cm vanaf €28,-


Hair Thoughts

De hairextensions van Hair Thoughts hebben een volle en glanzende structuur en zijn afkomstig uit menselijk remy haar van Oost-Aziatische afkomst.
De haren zijn over het algemeen iets steiler van structuur met een lichte beweging en zijn ideaal voor mensen die van nature wat rechter of voller haar hebben.
De haarstrengen bezitten hun natuurlijke eigenschappen, zijn volumineus en hebben volle punten waardoor er evenveel volume is onderaan de punten als bovenaan de binding.

Hair Thoughts is verkrijgbaar in:
Pre bonded haarstrengen: van 30cm t/m 50cm vanaf €3,85
Invisible wefts: van 35cm t/m 45cm vanaf €485,88