Hairextensions laten zetten

Direct meer volume en een mooie haardos

U heeft al een mooie haardos, maar u mist toch net dat extra volume, (meer) krullen of meer lengte. Op die lengte kunt u natuurlijk gaan wachten, maar door hairextensions te laten zetten creëren we meteen uw gewenste kapsel. Maar wat voor extensions zijn er? En wat komt er meer bij kijken?

Welke type hairextensions kunt u laten zetten?

We hebben diverse technieken om een haarextensions in uw haar aan te brengen: met tape, met aanhechting en met klemmetjes. En natuurlijk zijn ze er in verschillende kleuren, zodat het altijd naadloos opgaat in uw eigen haar.

Tape extensions

Tape extensions zijn speciaal ontworpen om dun haar meer volume te geven of te verlengen. De matjes (zo’n 2 cm breed) bevestigen we in uw haar met een plakstripje. Dat maakt dat ze bijna 2 maanden wel kunnen blijven zitten voordat ze weer omhoog geplaatst moeten worden. En het mooie is ook dat u de stripjes continu weer opnieuw kan gebruiken en absoluut niet uw haar beschadigt.

Wax extensions

Ook onze wax extensions zijn van 100% echt haar. Dit is de meest bekende soort. Met behulp van een beetje wax worden de strengen aan uw eigen haar vastgemaakt. Omdat wax extensions een hele kleine aanhechting hebben, sluiten ze perfect aan op uw eigen haar en geeft het een heel natuurlijk effect.

Hairextensions Groningen

Wefts

Laat u liever uw haar verlengen zonder dat er warmte aan te pas komt? Dan zijn wefts een goede optie. Dit zijn haarmatjes van ongeveer acht centimeter breed die met soft bonds onder uw eigen haar worden vastgezet. Ze blijven ongeveer twee maanden zitten voordat ze opnieuw omhoog geplaatst moeten worden. Ook deze extensions zijn herbruikbaar, u hoeft ze dus slechts één keer aan te schaffen.

Top extensions of haarstukjes

Als u van nature erg dun haar heeft, dan kan het goed zijn dat reguliere extensions door uw eigen haar heen te zien zijn. Daarom plaatsen we in dit geval top extensions, oftewel: haarstukjes. Deze worden bovenop uw haar geplaatst. Deze techniek gebruiken we ook vaak voor mensen die om wat voor reden dan ook last hebben van (plaatselijke) kaalheid.

Clip-in en flip-in extensions

Een van de meest simpele en meest bekende manieren om in korte tijd een volle bos haar te krijgen, zijn clip-in extensions. Dit is een soort matje van 100% echt haar die met behulp van klipjes aan uw eigen haar bevestigd wordt.

Een vergelijkbare manier is de flip-in. Hierbij wordt de haarmat niet met klipjes, maar met een onzichtbaar draadje vastgezet. Dit kost u slechts vijf minuten en is hartstikke simpel. Een goede manier om direct een vollere bos haar te krijgen.

Hairextensions laten zetten slecht voor je eigen haar?

Nee hoor! Tegenwoordig worden ze op zo’n manier gezet, dat het geen impact heeft op uw eigen haardos. Haalt u de extensions er weer uit? Dan heeft u gewoon weer het haar dat u had voor plaatsing.

Afspraak maken

U heeft nu een beeld wat de mogelijkheden zijn. Welke extension voor u het beste is, hangt af van uw haar. Kom dus gerust eens langs bij ons in Leeuwarden of maak online een afspraak. We kijken dan samen met u naar de verschillende haarmatten, de lengte, kleur, etc.

Niet gebruiken voor “kleuren” en permanent