Hairextensions laten zetten

U heeft al een mooie haardos, maar u mist toch net dat extra volume, (meer) krullen of meer lengte. Op die lengte kunt u natuurlijk gaan wachten, maar door hairextensions te laten zetten creëren we meteen uw gewenste kapsel. Maar wat voor extensions zijn er? En wat komt er meer bij kijken?

Welke type hairextensions kunt u laten zetten?

We hebben diverse technieken om een haarextensions in uw haar aan te brengen: met tape, met aanhechting en met klemmetjes. En natuurlijk zijn ze er in verschillende kleuren, zodat het altijd naadloos opgaat in uw eigen haar.

Tape en wax extensions
Tape extensions zijn speciaal ontworpen om dun haar meer volume te geven of te verlengen. De matjes (zo’n 2 cm breed) bevestigen we in uw haar met een plakstripje. Dat maakt dat ze bijna 2 maanden wel kunnen blijven zitten voordat ze weer omhoog geplaatst moeten worden. En het mooie is ook dat u de stripjes continu weer opnieuw kan gebruiken en absoluut niet uw haar beschadigt.

Wax extensions hebben een hele kleine aanhechting. Die we naar uw wens zowel plat als rond kunnen plaatsen. Hierdoor zorgen we dat de verlenging perfect aansluit en vermengd met uw eigen haar. Bekijk meer over wax extensions en de kosten.

Weft / Microring
Wefts zij haarmatjes van ogeveer 8cm breed. In tegenstelling tot andere extensions, gebruiken wij geen warmte of andere schadelijke technieken om ze in uw haar aan te brengen. Met werfts gebruiken we soft bonds om de matjes onder uw eigen haar te bevestigen. Vervolgens kunt u er 2 maanden lang van genieten voordat het weer omhoog moet worden gezet.

Clip in
Bovengenoemde zijn extensions om lang te kunnen dragen. Clip-extensions kunt u zelf eenvoudig in en uit doen. Ideaal dus voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, gala’s of andere feesten. Of gewoon zo, omdat u er zin in heeft. Maar ook ideaal voor als u overweegt om hairextensions te laten zetten. Zo kunt u eerst even ervaren hoe dat is.

Maak een afspraak

U heeft nu een beeld wat de mogelijkheden zijn. Welke extension voor u het beste is, hangt af van uw haar. Kom dus gerust eens langs bij ons in Leeuwarden of maak online een afspraak. We kijken dan samen met u naar de verschillende haarmatten, de lengte, kleur, etc.