Haarwerken voor heren

Complete haarwerken voor heren

Haarwerken voor heren is een effectieve manier om een volle, dikke haardos te krijgen, of om het haar te verbergen dat al dunner wordt. Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment aan haarwerken, van natuurlijk uitziende haarstukken tot volledige pruiken.

Onze haarwerken zijn gemaakt van de beste kwaliteit haar, zodat ze er natuurlijk uitzien en aanvoelen. Ze zijn ook gemakkelijk te verzorgen en kunnen worden aangepast aan uw eigen haarkleur en -stijl.

Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke oplossing voor dunner wordend haar of naar een permanente oplossing voor haarverlies, wij hebben het juiste haarwerk voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk advies. Wij staan graag voor u klaar.

Timme Haircreations biedt als sinds lange tijd haarwerken voor mannen van de beste kwaliteit die niet van echt te onderscheiden zijn. Hieronder een kleine selectie van ons aanbod en klik voor een vergroting. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend intake gesprek.