Vergoeding haarwerken zorgverzekering

Wat vergoed de zorgverzekeraar voor haarwerken?

De aanschaf van een haarwerk of haarstukje kost geld. De prijzen hiervan zijn heel uiteenlopend en afhankelijk van veel factoren. Vanuit de basisverzekering wordt een deel hiervan vergoed.

Wij regelen al het papierwerk voor u!

Ontvang de maximale vergoeding

Wij zijn door alle zorgverzekeraars gecontracteerd dit betekent dat u uw maximale vergoeding krijgt als u bij ons een haarwerk of haarstuk aanschaft. We nemen de zorg van de financiële afhandeling graag van u over en regelen de papieren rompslomp direct met uw verzekeraar. Het verzekerde bedrag wordt dan rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar, zodat u alleen de eventuele eigen bijdrage bij ons hoeft af te rekenen.

Aanschaf via uw zorgverzekering is mogelijk. Wanneer door enige oorzaak uw haar meer uitvalt dan normaal is of zich kale plekken voordoen, kunt u uw huisarts verzoeken een medische indicatie uit te schrijven voor een haarwerk.

Basisverzekering

Vanuit de basisverzekering wordt in 2024 voor iedereen €465 euro van een haarwerk of haarstuk vergoed. Dat is dus voor iedereen gelijk. Uw aanvullende verzekering is dan bepalend voor het bedrag wat u nog extra vergoed krijgt.

Vergoeding aanvullende verzekering

Aanvullende vergoedingen van een aantal zorgverzekeraars in 2024*

Dit is dus bovenop de €465 uit de basis.

Controleer via onderstaande link hoeveel u extra vergoed krijgt vanuit uw aanvullende verzekering:

Meer weten?

Wanneer u meer informatie wenst over de vergoeding voor haarwerken, dan adviseren we u graag vrijblijvend. Ook bieden we de mogelijkheid voor gespreid betalen. Neem hiervoor contact met ons op of maak direct een afspraak voor een intakegesprek.