Kapsalon in Leeuwarden

Zoekt u een kapper in Leeuwarden?

Blijf u zelf bij Timme Haircreations!

Bent u op zoek naar een professionele kapper in Leeuwarden die goed knipt en waar u normaal behandeld wordt zonder dat u iets wordt opgedrongen? Dan is Timme Haircreations dé kapper voor u. Wij behandelen u op een professionele manier.

Wij zijn trots om een team van getalenteerde kappers te hebben die uw haar tot in de puntjes verzorgen. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van de nieuwste haarstijlen en trends, en tegelijkertijd een persoonlijke en ontspannen ervaring te bieden.

Onze kapsalon in Leeuwarden biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder knippen, kleuren, highlights, extensions, en meer. Ons team bestaat uit ervaren kappers die gespecialiseerd zijn in verschillende haartypes en haarstijlen. Wij hebben de expertise om uw haar perfect te stylen. 

Bij ons staat de tevredenheid van klanten voorop. Daarom gebruiken wij alleen de beste haarproducten die beschikbaar zijn op de markt, en maken wij gebruik van de nieuwste technieken en trends. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u over de mogelijkheden voor uw haar. Onze professionele en vriendelijke kappers zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt.

We heten u van harte welkom en loop gerust eens bij ons binnen aan het Willem Alexanderplein 11 te Leeuwarden. Onze salon heeft een modern interieur en is voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft om te genieten van een ontspannen kappersbezoek.

Bekijk onze prijslijst of maak online een afspraak bij onze kapsalon in Leeuwarden. Ontdek zelf waarom wij de leukste kapper van Leeuwarden zijn. Ons ervaren team staat voor u klaar en zal ervoor zorgen dat u de deur uitloopt met een frisse, trendy look waar u zich goed bij voelt.

Tot ziens, bij ons Team!

Niet gebruiken voor “kleuren” en permanent

Maak direct een afspraak voor: