Haar blonderen of ontkleuren

Wil je jouw haar blonderen of ontkleuren?

Denkt u er over om van donker naar blond te gaan? Of heeft u dit al eens geprobeerd, maar ging dit niet goed?
Bekijk onderstaande filmpje voor advies, informatie en een stappenplan.

Alles duidelijk, maar wilt u het door ons laten behandelen? 

Dat kan! Bekijk onze prijslijst of maak direct telefonisch een afspraak en bel naar: 058-2884530. U kunt ook een bericht versturen via Whatsapp of contact. We bespreken graag de mogelijkheden en helpen u graag.

Creëer een compleet nieuwe look!

Haar blonderen, verven of ontkleuren zijn populaire manieren om uw haar een nieuwe look te geven. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een radicaal nieuwe haarkleur, Timme Haircreations helpt u bij het creëren van de look die u wilt.

Het blonderen van haar is het proces waarbij u haar wordt gebleekt om het lichter van kleur te maken. Dit kan worden gedaan door middel van chemicaliën zoals peroxide en ammonia. Het blonderen van haar kan worden gedaan om de natuurlijke haarkleur te verlichten of juist om een geheel nieuwe haarkleur te creëren.

Het verven van haar is het proces waarbij een kleur wordt aangebracht op het haar, die anders is dan de originele haarkleur. Dit kan worden gedaan door middel van chemicaliën of plantaardige ingrediënten. Er zijn vele verschillende haarkleuren beschikbaar, van zwart tot rood en alles ertussenin.

Ontkleuren is een soortgelijke techniek als het blonderen, maar het wordt gebruikt om een donkere haarkleur te verlichten tot een blonde kleur, vaak geassocieerd met een platinablond haar. Timme Haircreations is als professionele kapper op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Door uw haar bij ons te blonderen, verven of ontkleuren weet u zeker dat u goed wordt geholpen. En natuurlijk een nieuwe look waar u lang plezier van hebt! 

Enkele voorbeelden van blonderen en haar verven