Climhair

Warmte of kou. Clim’Hair regelt dat voor jou!

Natuurlijke temperatuurregelaar voor onder een haarwerk

Climhair is de verkoeling voor haarwerken


Wat is het?
Clim’Hair is een druppelvormig doekje van organisch katoen (100% organisch geproduceerd katoen). Zonder toevoegingen en kleurstoffen.

Voor wie is het?
Voor iedereen die een pruik/haarwerk of haarstukje draagt, permanent of tijdelijk. Vooral tijdens warme dagen is dit de uitkomst en biedt het de gewenste verkoeling.

Nooit eerder was een haarwerk dragen zo comfortabel. Waarom?

Het zorgt voor verkoeling onder het haarwerk op warme dagen
Bij koudere dagen houdt het de warmte van de hoofdhuid juist vast, het binnenwerk van een haarwerk doet dat niet.

Het haarwerk zit steviger op het hoofd
Het is compleet natuurlijk gemaakt van 100% organisch geproduceerd katoen en het bevat geen toevoegingen en kleurstoffen. Het is hypo-allergeen, iedereen kan het dragen. Organisch katoen is een absolute aanrader voor mensen met allergieën of mensen met chemotherapie en het heeft een buitengewoon absorberend vermogen, is zacht en ademt.

Het organisch katoenen doekje heeft twee zijdes: een zijdezachte kant voor de hoofdhuid en een iets grovere zijde voor het vasthouden van het haarwerk. Veilig tijdens chemotherapie: het bevat absoluut géén schadelijke stoffen.

Natuurlijke transpiratie
Clim’Hair beschermt het binnenwerk bij overmatige transpiratie en of talgafscheiding en neemt het vocht op. Dit is een uitkomst voor Alopecia-klanten.

Geleverd in waterdichte etui met beschrijving van tips voor gebruik en onderhoud.

Gemaakt van 100% organische materialen
Clim’Hair is de enige en de eerste uitvinding om het dragen van een pruik of haarwerk draaglijker te maken. Sinds 3 juli 2014 ook in Nederland verkrijgbaar.

Het doekje lijkt simpel. Echter het materiaal is van 100% organisch geproduceerd katoen, zonder bamboe, andere chemische toevoegingen en kleurstoffen. Dat maakt het geschikt tijdens de chemotherapie. Organisch katoen heeft een beter absorberend vermogen en is zachter van structuur en het ademt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend en professioneel advies of maak direct een afspraak.