Mogelijkheden haarwerken

Verschillende mogelijkheden haarwerken

Tegenwoordig is er veel mogelijk op het gebied van haarwerken. In het kort omschrijven we hier de verschillende mogelijkheden. Uiteraard zullen we dit nader toelichten wanneer u langs komt voor een professioneel advies. Lees hier meer informatie over het bevestigen van haarwerken.

Confectie

Bij confectie worden haarwerken en haarstukjes bedoeld die direct leverbaar zijn. Er bestaan ongelovelijk veel modellen die al kant en klaar zijn. Deze modellen kunnen naar wens besteld worden in bijna alle maten en kleuren. Hier kunnen wij vaak naast het in model knippen zelf niet veel aanpassingen aan doen. Wel is de mogelijkheid er dat een model misschien niet goed aansluit. Dan word deze in ons eigen naaiattelier volledig voor u op maat gemaakt. Deze vorm van haarwerken en stukjes kunnen binnen een week geleverd worden. En is daarom de perfecte vorm voor mensen die binnen korte tijd een haarwerk of stukje nodig hebben. Confectie haarwerken en stukjes zijn te krijgen in zowel synthetisch als echt haar. Lees meer over de verschillende haarsoorten van de haarwerken.

Maatwerk

Dit is een vorm waarbij een haarwerk of meestal een haarstukje volledig op maat wordt gemaakt voor u.

Wij maken in de salon een mal van uw schedel. Aan de hand van deze mal wordt het stukje gemaakt. Bij maatwerk heeft u de mogelijkheid om met advies en hulp een stukje samen te stellen wat volledig aansluit aan uw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan de lengte, dikte, structuur, kleur en haarsoort. Lees hier meer over de verschillende haarsoorten van de haarwerken.

De reden dat mensen kiezen voor maatwerk is bijvoorbeeld wanneer u er niet uit kan komen met de confectie modellen of wanneer deze niet goed passen. Ook is het mogelijk dat u maar een klein deel wilt bedekken. Alles is mogelijk met maatwerk.

Deze vorm van haarwerken en stukjes word volledig met de hand gemaakt. U moet mede daarom rekening houden met een levertijd van 10 tot 12 weken.

Er bestaat een snellere manier van maatwerken. Deze noemen wij semi-permanente maatwerken. Bij deze vorm kan u nog steeds uw persoonlijke voorkeuren uitspreken alleen worden deze gemaakt op een van de al bestaande mallen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor haarwerken? Neem dan gerust contact met ons op.
We maken graag tijd voor u en geven graag een professioneel advies.