Bevestigingstechnieken Haarwerken

Al deze technieken gelden voor stukjes bovenop of halve stukjes. Een geheel haarwerk zetten wij meestal niet vast. Dit blijft uit zichzelf erg goed zitten. Als u wel het gevoel heeft dat het haarwerkje schuift kunnen we hem vastzetten met tape of een stukje anti-slib erin naaien.

Semi-permanente bevestiging met clips:

Als u kiest voor bevestiging met clips dan zitten er aan het haarwerkje klemmetjes genaaid waarmee u hem vast zet aan het eigen haar. U moet hem dan voor het slapen gaan weer afzetten en ‘s morgens zelf weer opzetten.

Semi-permanente bevestiging met tape:

U kunt er ook voor kiezen om het haarwerkje te bevestigen met tape. Dit is een speciale dubbelzijdige tape die ontwikkeld is voor de hoofdhuid. Deze tape kunt u zelf thuis verwijderen en opnieuw plaatsen.

Permanente bevestiging met lijm:

Wanneer u nog maar weinig haar heeft dan kunnen wij ervoor kiezen om uw haarwerkje te bevestigen met een medicinale lijm die speciaal voor de hoofdhuid is ontwikkeld. Deze blijft 4 tot 6 weken zitten.

Voor deze methode moeten we wel het eigen haar eraf scheren. Een voordeel van deze methode is dat het in de tussentijd goed vast blijft zitten en u er geen omkijken naar heeft.

Lijkt dit systeem u wat? Bekijk ook de optie haar voor een jaar, voor het meest natuurlijke systeem ter wereld!

Permanente bevestiging met buisjes:

Bent u er nog niet aan toe om uw haar eraf te laten halen? Dan is deze compleet nieuwe techniek misschien iets voor u! Met deze techniek maken we het haarwerkje door middel van buisjes vast aan uw eigen haar. Op deze manier blijft uw haarwerkje minimaal 4 tot 5 weken perfect zitten. Net zoals bij onze andere permanente bevestigingstechnieken kunt u er alles mee doen wat u gewent bent. Denk bijvoorbeeld aan zwemmen, sporten, douchen en slapen.

Permanente bevestiging met een keratine draad

Met trots presenteren wij ons nieuwe systeem voor de permanente bevestiging van haarstukjes. Namelijk een systeem waarbij we een haarstukje vast zetten met een keratine draad. De bevestiging is op het gebied van voordelen en houvast vergelijkbaar aan het buisjes systeem. Wat anders is aan deze techniek is dat de bevestiging platter is en hierdoor minder te voelen is. In dit onderstaande filmpje is te zien hoe dit in zijn werk gaat.

Wilt u graag meer weten over deze, of één van onze andere technieken neem dan gerust contact met ons op.