Bevestigingstechnieken Haarwerken

Al deze technieken gelden voor stukjes bovenop of halve stukjes. Een geheel haarwerk zetten wij meestal niet vast. Dit blijft uit zichzelf erg goed zitten. Als u wel het gevoel heeft dat het haarwerkje schuift kunnen we hem vastzetten met tape of een stukje anti-slib erin naaien.

Semi-permanente bevestiging met clips:

Als u kiest voor bevestiging met clips dan zitten er aan het haarwerkje klemmetjes genaaid waarmee u hem vast zet aan het eigen haar. U moet hem dan voor het slapen gaan weer afzetten en ‘s morgens zelf weer opzetten.

Semi-permanente bevestiging met tape:

U kunt er ook voor kiezen om het haarwerkje te bevestigen met tape. Dit is een speciale dubbelzijdige tape die ontwikkeld is voor de hoofdhuid. Deze tape kunt u zelf thuis verwijderen en opnieuw plaatsen.

Permanente bevestiging met lijm:

Wanneer u nog maar weinig haar heeft dan kunnen wij ervoor kiezen om uw haarwerkje te bevestigen met een medicinale lijm die speciaal voor de hoofdhuid is ontwikkeld. Deze blijft +- 8 weken permanent zitten.

Voor deze methode moeten we wel het eigen haar eraf scheren. Een voordeel van deze methode is dat het in de tussentijd goed vast blijft zitten en u er geen omkijken naar heeft.

Permanente bevestiging met buisjes:

Bent u er nog niet aan toe om uw haar eraf te laten halen? Dan is deze compleet nieuwe techniek misschien iets voor u! Met deze techniek maken we het haarwerkje door middel van buisjes vast aan uw eigen haar. Op deze manier blijft uw haarwerkje minimaal 4 tot 5 weken perfect zitten. Net zoals bij onze andere permanente bevestigingstechnieken kunt u er alles mee doen wat u gewent bent. Denk bijvoorbeeld aan zwemmen, sporten, douchen en slapen.

Bevtechn2Bevtechn1

Wilt u graag meer weten over deze, of één van onze andere technieken neem dan gerust contact met ons op.