Extensions

De specialist voor alle soorten extensions

Haarextensions, ook wel kunsthaar, haarverlenging of haaropvulling genoemd, zijn een populaire manier om snel langer of een voller bos haar te krijgen. Er zijn verschillende soorten extensions beschikbaar, waaronder synthetische extensions en extensions gemaakt van echt haar.

Wat voor soorten extensions zijn er?

Synthetische extensions zijn gemaakt van synthetische vezels en zijn vaak goedkoper dan extensions gemaakt van echt haar. Echter, synthetische extensions kunnen moeilijk te stylen zijn en kunnen sneller gaan pluizen dan extensions gemaakt van echt haar.

Extensions gemaakt van echt haar zijn vaak duurder, maar ook van betere kwaliteit dan synthetische extensions. Ze zijn gemakkelijker te stylen en kunnen worden gekleurd en geblondeerd zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Er zijn ook meer opties voor de methode van plaatsen van extensions. De meest populaire methode is de vlecht-methode. Hierbij wordt een pluk eigen haar vastgeknoopt aan de extension.

Er zijn verschillende soorten extensions beschikbaar, in verschillende kleuren, maten en prijzen. Voor het bestel resultaat. Wij helpen je door je goed te informeren en advies te geven welke extensions het beste bij je past.

Zijn extensions slecht voor je haar?

In het verleden was het gebruik van haarextensies vaak geassocieerd met negatieve gevolgen voor het haar. Men dacht dat het dragen van extensions leed tot beschadiging, uitval en verlies van haargroei.

Maar tegenwoordig zijn de technieken en materialen gebruikt voor extensions sterk verbeterd en Timme haircreations volgt deze op de voet. Als je bij ons extensions laat plaatsen en de juiste verzorgingsinstructies volgt, dan kan het dragen van extensions niet alleen geen schade toebrengen aan je eigen haar, maar het kan zelfs beschermen en versterken. 

Voorbeelden van extensions door ons gezet

Wat kost het om extensions te laten zetten?

Hoeveel die nieuwe volle bos haar u gaat kosten is lastig te zeggen. Dit is namelijk afhankelijk van de dikte van je eigen haar, de techniek die je kiest en natuurlijk aanvullende wensen.  In onze salon bespreken we uitgebreid alle mogelijkheden. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en kost je dus helemaal niks. Maak snel een afspraak, we helpen je graag.

Om de extensions zo mooi mogelijk te behouden raden we aan om de producten te gebruiken die bij de extensions horen. Zo behoudt u de 2 maanden garantie.

Wil je “kleuren” of permanent?  Stuur dan een bericht via Whatsapp naar: 0613776543