Bruidskapsels

Stapt u in het huwelijksbootje?

Zeg ‘ja’ tegen een oogverblindend bruidskapsel door de kapper van Leeuwarden.

Misschien droomde u er als klein meisje al van. Die ene prachtige jurk, een magische locatie, stralende make-up en een schitterend bruidskapsel. Wij doen er alles aan om uw meisjesdroom te verwezenlijken en u een onvergetelijke trouwdag te bezorgen. Onze ervaren professionals besteden aandacht aan ieder detail en weten precies wat er nodig is om de look te creëren die bij u past.

Uitgebreide kennismaking

“Wat zou mij staan? En past dat dan ook bij mijn jurk? Blijft het wel goed zitten? Hoe gaat het aanmeten van een bruidscoupe eigenlijk in zijn werk?” We kunnen ons best voorstellen dat u vragen hebt. Geen zorgen, wij zijn er voor u. Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met uw haar, nemen we alle tijd om u beter te leren kennen en uw wensen scherp te krijgen. Natuurlijk adviseren we u daarbij graag over eventuele accessoires, bloemen, extensions of misschien zelfs uw haarkleur. Iedere bruid is van nature al prachtig. Het is ons doel om die schoonheid nog verder te accentueren en versterken.

Voorbeelden van bruidskapsels

Het proefkapsel: samen op één lijn

Dit kennismakingsgesprek vormt de basis van het proefkapsel. Zo’n zes tot vier weken voor de bruiloft plannen we een moment voor deze ‘generale repetitie’. Een grove vlecht met bloemen, half opgestoken, Hollywood waves of een low bun met pareltjes? Dit is het ultieme moment om samen te kijken wat het beste bij u past. Soms blijkt het geen dat u voor ogen had toch niet helemaal te passen of misschien voelt een bepaalde coupe niet prettig. Wij geven u al het vertrouwen en alle ruimte om uw mening te delen. Daar is een proefkapsel immers voor bedoeld. We zijn pas klaar met de proefsessie als we beide tevreden zijn en samen op één lijn zitten.

 

Geniet van uw grote dag

Dankzij de uitgebreide voorbereidingen, weet u precies wat u van onze specialisten kunt verwachten. Het enige dat u nog hoeft te doen is ‘ja’ zeggen en genieten. Dit is uw dag grote dag. Een dag om nooit te vergeten.

Van top tot teen een sprookje

Naast bruidskapsels, kunt u ook bij ons terecht voor de bruidsvisagie. Wij toveren u graag volledig om tot de prachtige bruid die u al bent. Bovendien kunnen uw geliefden ook bij ons terecht voor hun haar en make-up. Geef tijdens de proefsessie gerust aan of u hier behoefte aan hebt, zodat we hier in de planning rekening mee kunnen houden