Balmain extensions

Professionele hairextensions betaalbaar voor iedereen

Balmain is een van de meest bekende en gewaardeerde merken in de modewereld. Het merk is vooral bekend om zijn gangbare en hippe ontwerpen aangevuld met onderscheidende prints. Met de lancering van de Balmain Hair Couture extensionslijn, heeft het merk zijn reputatie opnieuw bevestigd als een van de meest innovatieve en trendsettende merken, ook in de haarindustrie.

Balmain hair Couture extensions

De Balmain Hair Couture extensions zijn gemaakt van 100% echt haar en van de hoogste kwaliteit. Dit haartype, ook wel bekend als “session hair”, is een speciale mix van fijn en dik haar, waardoor de ombre-kleur natuurlijk in elk type haar mengt. Dit maakt de extensions niet alleen mooi, maar ook zeer draagbaar en gemakkelijk te onderhouden. 

De Balmain Hair Couture extensions zijn ook betaalbaar, in vergelijking met andere eerste klas hairextensions merken. Dit betekent dat iedereen de kans heeft om de luxe en kwaliteit van Balmain te ervaren zonder je bankrekening te plunderen.

 

Tape:  40cm tot 55 cm vanaf 25,-

Weft: 40cm tot 55cm vanaf 65,-

 

Groot aanbod van verschillende haarextensies

Daarnaast biedt Balmain Hair Couture een breed scala van lengtes, kleuren en stijlen, zodat iedereen de perfecte extensions kan vinden die bij hem of haar past. Van kort tot lang, van donker tot blond, van recht tot krullend – er is voor iedereen iets te vinden in de collectie.

De Balmain Hair Couture extensions zijn ook gemakkelijk te stylen en te onderhouden. Ze kunnen gewoon gekamd en gestyled worden zoals eigen haar, zonder dat ze beschadigen of vervormen. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van een prachtige en volle haardos.

Kortom, de Balmain Hair Couture extensions zijn de perfecte keuze voor degenen die op zoek is naar hoogwaardige, betaalbare en gemakkelijk te onderhouden haarverlenging. Met een groot aanbod van lengtes, kleuren en stijlen, is er voor iedereen iets te vinden wat bij hem past. En met de goede reputatie van Balmain als een van de meest innovatieve en trendsettende merken in de haarindustrie, ben je er zeker van dat je een product van de beste kwaliteit koopt.

Wil je meer weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem voor vragen of meer informatie of vrijblijvend advies contact met ons op of bel direct: 058 2884530

Maak direct een afspraak voor: