Dante Luxury extensions

Dante Luxury – 100% echt Europees haar

Dante Luxury – 100% echt Europees haar

Dante Luxury is een nieuw extensionmerk die in het hoge segment is toegevoegd aan ons assortiment. Wij zijn erg enthousiast dat wij het eerste bedrijf in Nederland zijn die met Dante Luxury mogen werken. Heeft u altijd extensions willen hebben en wilt u het liefst geen Aziatisch haar? Dan is Dante Luxury precies wat u zoekt.

Dante Luxury vloeit nog mooier over in uw haar, omdat het sprekend op Europees haar lijkt. Dante Luxury extensions is makkelijk behandelbaar, heeft volle punten (double drawn), heeft een natuurlijke valling en is van zeer hoge kwaliteit voor een goede prijs. Ze zijn verkrijgbaar in wefts extensions, tapes extensions en wax extensions.

Weft extensions

Dit zijn haarmatjes van ongeveer acht centimeter breed, met soft bonds onder uw eigen haar worden vastgezet. Wefts extensions zijn ideaal als u het haar wilt verlengen. De lengtes zijn verkrijgbaar in 40cm en 51cm.

Tape Extensions

Aan de aanzet van de extensions zit een plakrandje van 1cm bij 3cm. Op dit
plakrandje wordt de tape bevestigd en daarmee wordt het bevestigd aan uw eigen haar. De tape extentions zijn geschikt als u het haar wilt opvullen. Zo krijgt u een mooie volle look. De lengtes zijn verkrijgbaar in 30cm en 40cm.

Wax Extensions

Met behulp van keratine bondjes worden de strengen aan uw eigen haar vastgemaakt. Omdat wax extensions een hele kleine aanhechting hebben, sluiten ze perfect aan op uw eigen haar en geeft het een heel natuurlijk effect. De wax extensions zijn ideaal als u het haar wilt verlengen. De lengtes zijn verkrijgbaar in 30cm 40cm en 50 cm.
Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt vrijblijvend een intake gesprek maken.

Wax Keratine

Kosten per stuk

30cm €3,90
40cm €4,50
51cm €6,50

Tape

30cm €18,-
40cm €30,-

Weft

40cm €77,50
50cm €93,-