Haarwerk Heerenveen

Haaruitval of kaalheid kan zoveel redenen hebben, naast ouder worden. En wat uw reden ook is, onze kappers zijn er bekend mee en weten waar ze rekening mee moeten houden. En zij geven u met liefde een volle haardos terug. Dat doen we voor vrouwen en mannen.

U vindt ons in Leeuwarden, iets meer dan 20 minuten met de auto vanaf Heerenveen via de A32.

haarwerken - omdat je het waard bent


Haarwerk op maat nabij Heerenveen

Wanneer u erover denkt om een haarwerk te willen dragen, dan laten we graag de mogelijkheden zien. Dat doen we in onze kapsalon, kleine 30 km vanaf Heerenveen.

Alles kan altijd aangepast worden aan de hand van uw wensen. Bijvoorbeeld dezelfde kleur, lengte, dikte, etc. We maken alles ook echt op maat. Dus bij ons geen kant-en-klaar haarwerk wat het beste overeenkomst met uw wensen. We gaan echt voor u aan de slag en dat leidt tot een perfect zittende haarwerk dat niet van echt haar te onderscheiden is. Maar ook dat u niet merkt dat u een haarwerk draagt.

Chemo of bestraling?

Wanneer u weet dat u uw haar gaat verliezen, bijvoorbeeld door chemotherapie of bestraling, dan adviseren we u om voor de behandeling onze salon te bezoeken. Zo kunnen we vastleggen hoe uw haar nu is (dikte, lengte, kleur, model). Dat helpt ons bij het maken van uw haarwerk wat dan volledig aansluit bij uw eigen haar.

Ook interessant: bevestigingstechnieken

Type haarwerken

Met de uiteenlopende technieken waarover wij beschikken, kunnen wij u een breed scala aan oplossingen bieden. Ons aanbod varieert van complete haarwerken (pruiken), haaraanvullingen (bijvoorbeeld haarstukken) en extra volume. Kijk ook eens bij de mogelijkheden van extensions.

Zoals verteld, maken we haarwerken / pruiken voor vrouwen én mannen.

haarwerk voor mannen

Haarwerken van echt of synthetisch haar

De haarwerken / pruiken hebben we van zowel echt haar, synthetisch haar als een mix van beide. Allen hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Zo verkleurt synthetisch haar niet maar kunt u het ook niet laten verven. Bij echt haar kunt u het behandelen alsof het inderdaad uw eigen haar is. Denk aan bijvoorbeeld föhnen en stylen. Maar het kan wel verkleuren door de zon. Dus zeg maar: écht haar. Lees meer over de onderlinge verschillen van de haarsoorten.

Vergoeding voor haarwerken

Ja, het is mogelijk dat uw zorgverzekeraar uw haarwerk voor u vergoedt. Als uw haar meer uitvalt dan normaal of u kale plekken ontdekt, kunt u bij uw huisarts om een medische indicatie vragen voor een haarwerk. Lees meer over vergoeden door de zorgverzekeraar.

Advies?

U kunt ons altijd even bellen of stuur een WhatsAppje naar 06 137 765 43. Of maak alvast (online) een afspraak. Langskomen mag natuurlijk ook!