Hairextensions Drenthe

Passende hairextensions in Drenthe

Wil jij mooi lang haar? Dan is het tegenwoordig nergens meer voor nodig om maanden te wachten tot het groeit. Nee, de techniek van tegenwoordig maakt lang haar binnen een uur bereikbaar. Met behulp van hairextensions. In Drenthe plaatsen we ze niet, maar wel in Leeuwarden. En dat kost minder moeite dan het laten groeien van je haar. Toch? Hairextensions Drenthe

Waarom kiezen voor hairextensions in Drenthe?

Beter gezegd: waarom niet? Het laten zetten van hairextensions doen wij op een professionele manier en voor een goede prijs. Welke techniek van hairextensions laten zetten je ook kiest, het is pijnvrij en beschadigt je eigen haar niet. Zodra je ze eruit haalt, ziet je haar er weer uit als vroeger. Zoals gezegd zijn er verschillende manieren om extensions te laten zetten. Hieronder lees je daar meer over.

Tape of wax extensions

Ben je op zoek naar langer, volumineuzer haar? Dan zijn tape of wax extensions misschien wel wat voor jou. Deze extensions van echt haar worden door middel van – de naam zegt het al – een tapeje of een beetje wax vastgemaakt aan jouw eigen haar. Dit ziet er erg natuurlijk uit. Na zes tot zeven weken moeten de extensions opnieuw geplaatst worden.

Hairextensions Drenthe

Clip-in of flip-in

Voor degene die slechts voor bepaalde gelegenheden een extra volle bos haar wil, zijn er de flip-in of clip-in extensions. Deze kun je zelf vastzetten met behulp van klemmetjes of een onzichtbaar draadje. Natuurlijk helpen we je de eerste keer graag en laten we je in de salon uitgebreid de mogelijkheden van deze hair extensions zien.

Haaraccessoires

Ook leuk voor die ene speciale gelegenheid, is het om gebruik te maken van een bijzondere haar accessoire. Wij hebben verschillende opties in het assortiment en helpen je ook hier graag met het inzetten van jouw keuze. Wil je bijvoorbeeld een volle paardenstaart of eens een keer een pony proberen? Ook leuk is kruinopvulling bij opgestoken haar. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Advies over hair extensions

Heb je eigenlijk geen idee wat voor jou de beste optie is? Geen probleem. In onze salon in het gezellige Leeuwarden staat altijd een specialist voor jou klaar. Hij of zij kan je aan de hand van jouw eigen haar goed vertellen wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op en wie weet zien we je snel!