Hairextensions Friesland

De mooiste hairextensions in Friesland

Ben jij op zoek naar een mooie, volle bos haar zonder dat je jarenlang bezig bent met het te laten groeien? Geen probleem! Met behulp van verschillende technieken kunnen wij jou binnen no time dat kapsel geven waar je altijd van gedroomd hebt. Zo krijg jij de mooiste hairextensions in Friesland.

Technieken om hairextensions te laten zetten

Om de juiste techniek voor jouw huidige haar te bepalen, vragen we je altijd om langs te komen in de salon. Zo kunnen wij jouw haar bekijken en met jou bespreken wat je precies wilt en verwacht van de extensions. De ene variant blijft langer zitten dan de ander, maar het duurt vaak ook langer voor ze erin zitten. Bij de ander zet je ze gemakkelijk zelf in, wel zo handig. Voor welke techniek we ook kiezen, pijn doet het in ieder geval niet.

Clip-in extensions

De meest bekende vorm van hairextensions is waarschijnlijk de clip-in extension. De naam zegt het al: deze bevestig je aan je eigen haar door middel van een clipje. Dit kun je inderdaad helemaal zelf doen en brengt geen enkele schade aan aan je haar. Je kunt ook kiezen voor kruinopvulling, een clip-in pony – om dat eerst even uit te proberen voor je daadwerkelijk de schaar in je haar zet – of een paardenstaart. Hairextensions clip-in

Weft extension

Een andere optie is een weft. Ook dit kun je eventueel zelf, maar we assisteren je natuurlijk graag. Zeker als je het voor het eerst doet. Een weft is een soort doorzichtig bandje waarmee je het extra haar vastzet op je hoofd. Als je het goed doet, zie je helemaal niks meer van dit bandje na plaatsing.

Tape, wax of weft

Een andere, wat permanentere manier van hairextensions in Friesland laten zetten is door middel van tape of wax. Hierbij wordt met een klein beetje wax of tape de extension aan het echte haar bevestigd. Hairextensions Groningen

Extensions verwijderen

Welke hairextensions je ook kiest, er komt een moment dat ze er weer uit moeten. Doordat jouw eigen haar groeit, groeien de extensions immers mee. Zo kan het dat ze op een gegeven moment lager zitten dan mooi is. Geen zorgen, het verwijderen doet geen pijn. Wij verwijderen de extensions daarnaast op zo’n manier dat het geen schade aanbrengt aan je eigen lokken.

Advies van een professional

Lastig kiezen he? Snappen we. Daarom ontvangen we je ook graag in onze salon in Leeuwarden om je advies te geven over de mogelijkheden. Neem contact op voor een afspraak en jij hebt binnenkort ook zo’n mooie bos haar!