Hairextensions Groningen

Kwalitatief goede en mooie hairextensions Groningen

Zo’n prachtige volle bos haar, dat wil toch iedereen? Geen wonder dat hairextensions steeds populairder zijn tegenwoordig. Op basis van jouw wensen kunnen wij kijken welke van de vele technieken voor jou geschikt is. Zo loop jij binnen no time naar buiten met een prachtig kapsel. En daar hoef je vanuit Groningen maar een half uurtje voor te rijden, wij zitten namelijk in het gezellige Leeuwarden. Hairextensions Groningen

Hoe werkt het?

Laten we een ding voorop zetten: het laten zetten van hairextensions doet absoluut geen pijn. Hoe het precies gebeurt is afhankelijk van de methode en het soort extension dat je kiest. Zo kun je ze bijvoorbeeld met behulp van hitte laten zetten of door een plakstrip te gebruiken. Tijdens een adviesgesprek vooraf bespreken we de mogelijkheden uitgebreid. Zo weet je precies waar je aan toe bent, qua prijs en resultaat.

Tape, wax of weft

Zoals gezegd zijn er verschillende manieren waarop je extensions kunt laten zetten. De meest bekende is de waxmethode, waarbij met behulp van een klein beetje wax de extension aan het haar vastgezet wordt. Maar een haarstukje kan ook met tape of een speciaal bandje vastgezet worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hairextensions Groningen

Clip-in extensions

Weet je niet helemaal zeker of extensions wel iets voor jou zijn? Dan kun je beginnen met de clip-in variant. Deze haarstrengen kun je gemakkelijk vastmaken aan jouw eigen haar door middel van – de naam zegt het al – een klipje. Je kunt kiezen voor losse plukjes, kruinopvulling, een clip-in pony of zelfs een volledige pony tail.

Veilig voor je eigen haar

De voornaamste reden om niet voor extensions te kiezen is voor veel mensen toch wel de angst dat de hairextensions het eigen haar beschadigen. Nergens voor nodig! Tegenwoordig zijn de technieken zo goed, dat het zetten van het extra haar geen enkele invloed heeft op jouw natuurlijke haardos.

Advies over hairextensions in Groningen

Het blijft natuurlijk lastig om de juiste hairextensions te kiezen met alleen wat foto’s van internet als voorbeeld. Daarom adviseren we jou graag over de mogelijkheden voor jouw haar. Kom ons opzoeken in Leeuwarden, vlakbij Groningen. De koffie staat voor je klaar en wij ook! Neem gerust contact op.