Hairextensions Sneek

De beste hairextensions in Sneek

Wil jij mooi lang haar om mee te shinen in Sneek? Dan hoef je daar niet maanden op te wachten tot het groeit. Hairextensions is een mooie, snelle oplossing. In onze kapsalon in Leeuwarden hebben we verschillende technieken om jou dat prachtige kapsel te geven. En met de auto bent u ook zo in Leeuwarden. Rijdt u weer terug naar Sneek met een prachtige volle bos haar.

Lang blond haar met hairextensions (sneek)

Hairextensions bij Timme: hoe werkt het?

Er zijn verschillende hairextensions (zie hieronder voor meer informatie). Welke voor jou het beste is, hangt af van jouw haar. We nodigen je daarom van harte uit in onze kapsalon in Leeuwarden (half uurtje met de auto vanaf Sneek). Kunnen we onder het genot van een koffie / thee alle mogelijkheden eens bespreken. Zo weet je precies waar je aan toe bent, qua prijs en resultaat.

Verschillende technieken

Het laten zetten van hairextensions doen wij op een professionele manier en voor een goede prijs. Welke techniek van hairextensions laten zetten je ook kiest, het is pijnvrij en beschadigt je eigen haar niet. Zodra je ze eruit haalt, ziet je haar er weer uit als voorheen.

Er zijn dus verschillende manieren om extensions te laten zetten. We zetten een paar voor u op een rij:

Clip-in extension

De meest bekende vorm van hairextensions is waarschijnlijk de clip-in extension. De naam zegt het al: deze bevestig je aan je eigen haar door middel van een clipje. Dit kun je inderdaad helemaal zelf doen en brengt geen enkele schade aan aan je haar.

Tape of wax

Ben je op zoek naar langer, volumineuzer haar? Dan zijn de tape of wax extensions misschien wel wat voor jou. Deze extensions van echt haar worden door middel van – de naam zegt het al – een tapeje of een beetje wax vastgemaakt aan jouw eigen haar. Dit ziet er erg natuurlijk uit. Na zes tot zeven weken moeten de extensions opnieuw geplaatst worden.

Weft

Een andere optie is een weft. Ook dit kun je eventueel zelf, maar we assisteren je natuurlijk graag. Zeker als je het voor het eerst doet. Een weft is een soort doorzichtig bandje waarmee je het extra haar vastzet op je hoofd. Als je het goed doet, zie je helemaal niks meer van dit bandje na plaatsing.

Wil je ze weer verwijderen?

Welke hairextensions je ook kiest, er komt een moment dat ze er weer uit moeten. Doordat jouw eigen haar groeit, groeien de extensions immers mee. Zo kan het dat ze op een gegeven moment lager zitten dan mooi is. Geen zorgen, het verwijderen doet – net als het plaatsen – geen pijn. Wij verwijderen de extensions daarnaast op zo’n manier dat het ook geen schade aanbrengt aan je eigen lokken.

Advies?

Maak gewoon eens een afspraak. Een specialist helpt je dan met alle antwoorden op al jouw vragen. Dat is geheel vrijblijvend. Neem via contact met ons op of stuur een Whatsapp naar 06 58966319 en wie weet zien we elkaar snel!

Niet gebruiken voor “kleuren” en permanent