Haarwerken Drachten

Haarwerken Drachten

Er zijn veel redenen voor haaruitval of kaalheid. Ouder worden is daar natuurlijk een van. Onze kappers zijn bekend met al die redenen van haaruitval en houden er rekening mee met de haarwerken (pruiken). Ze geven u met alle liefde die mooie natuurlijke haardos weer terug. Dat doen we voor vrouwen maar zeker ook voor mannen.

We zijn gevestigd in Leeuwarden. De snelste route naar ons vanaf Drachten is met de auto via de N31. Amper 30 minuten rijden.

Meisje met haarwerk

Haarwerken op maat nabij Drachten

Uw haar is belangrijk voor u. En als logisch gevolg een haarwerk ook. Het kan u uw zelfvertrouwen weer teruggeven. En dus nemen we uitgebreid de tijd voor u om u de mogelijkheden te laten zien, welke passen bij uw wensen. Dat doen we in onze salon, waar we alles voor handen hebben. Onze kapsalon is een kleine 34 km vanaf Drachten.

Het haarwerkje moet helemaal bij u passen. Zowel qua pasvorm, maar ook als het gaat om kleur, lengte en dikte. Op die manier kunnen we uw haarwerk precies zoals u uw eigen haar maken.

Tijdelijk haarverlies

Een haarwerk is ook een prima oplossing voor wanneer u tijdelijk haarverlies heeft. Bijvoorbeeld door chemotherapie of bestraling. Wanneer u nu weet dat u binnenkort kaal wordt, dan adviseren we u om voor die tijd onze kapsalon te bezoeken. Dan weten we hoe uw haar er nu uit ziet (dikte, kleur, lengte, model, etc)

Echt of synthetisch haar

Haarwerken zijn gemaakt van echt haar of van synthetisch haar. Beide hebben voor- en nadelen. Synthetisch haar verkleurt niet, maar kunt u ook niet verven. Een haarwerk / pruik van echt haar kunt u behandelen alsof het uw eigen haar is, zoals verven en föhnen. Maar wel kan het verkleuren door de zon. Bekijk hier alle onderlinge verschillen.

Pruiken en extensions

Naast een complete haarstuk (pruik) kunt u natuurlijk ook net zo goed alleen wat extra volume nodig willen hebben. Kijk in dat geval ook eens bij onze extensions. En ook die extensions hebben we voor vrouwen en mannen.

Vergoedt de zorgverzekeraar?

Ja, het is goed mogelijk dat uw zorgverzekeraar uw haarwerk vergoedt. Als u meer dan normaal last heeft van haaruitval of u kale plekken ontdekt, kunt u uw huisarts vragen om een medische indicatie voor een haarwerk. Lees meer over vergoeden door de zorgverzekeraar.

Afspraak maken?

Meer weten? U kunt ons altijd even bellen of stuur een WhatsAppje. Kunt u ook meteen een afspraak maken om alles eens rustig door te nemen. Neem ook gerust iemand mee, als u dat fijn vindt.