Haarwerken Leeuwarden

Haarwerken regio Leeuwarden

Er zijn verschillende redenen voor haarverlies. Ouder worden, spanning, stress of een zware operatie achter de rug, zijn enkele voorbeelden daarvan. Onze kappers in Leeuwarden zijn bekend met deze redenen van haaruitval en weten waar ze rekening mee moeten houden. Met liefde geven wij u uw volle haardos terug. Dat doen we voor vrouwen en mannen. haarwerken

Maatwerk haarwerken in Leeuwarden

U vindt onze kapsalon in het zuiden van Leeuwarden, aan het Willem Alexanderplein. Hier nemen wij alle tijd voor u. We weten hoe belangrijk uw haar is voor u en dus het haarwerk. Het kan uw zelfvertrouwen weer terugnemen. Een heel belangrijk goed! Daarom gaan we eerst uitgebreid met u in gesprek. En dan gaan we tot in detail: hoe gaat u het haarstuk gebruiken? Wilt u het kunnen föhnen? Of wilt u het kunnen opzetten en dan klaar zijn? Alleen zo kunnen we u het beste haarwerk aanmeten wat perfect bij u past. We begeleiden u persoonlijk en geven ook altijd eerlijk advies.

Geen belemmering

Haarwerken zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Ook voelen ze heel comfortabel aan, waardoor u het gevoel krijgt dat het gewoon uw eigen haardos is. U kunt ook gewoon uw dagelijkse dingen blijven doen, waaronder sporten of fietsen met tegenwind. Zwemmen kan ook, al zorgt het chloor ervoor dat uw haarwerk eerder weer even bijgewerkt moet worden. We hebben de haarwerken in echt en synthetisch haar. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen. Bekijk hier de onderlinge verschillen.

Tijdelijk haarverlies

Haarverlies kan ook van tijdelijke aard zijn, bijvoorbeeld door chemo of bestraling. Een haarwerk is dan ook een mooie oplossing. Weet u wanneer u uw haar gaat verliezen? Dan adviseren wij u voor die tijd onze salon te bezoeken. We weten dan hoe uw haar er nu uitziet qua model, dikte, lengte, kleur, etc. En dat helpt ons om uw haarwerk daarop aan te laten passen.

Geen haarverlies maar wel futloos haar?

Maar ook wanneer u geen haarverlies heeft, maar wel futloos haar kunnen wij u helpen. Daarvoor hebben we haarstukjes voor bijvoorbeeld meer volume. Bekijk eens onze extensions / haarstukjes voor meer informatie.

Erkende salon in Leeuwarden

We zijn een erkend haarwerkbedrijf. Dat betekent voor u mede dat u in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Afspraak maken?

Meer weten? U kunt ons altijd even bellen of stuur een WhatsAppje. Kunt u ook meteen een afspraak maken om alles eens rustig door te nemen. Neem ook gerust iemand mee, als u dat fijn vindt.