Pruik van echt haar

Een mooie pruik gemaakt van echt haar

Last van haaruitval? Dat is natuurlijk erg vervelend. Wel is er gelukkig een prachtige oplossing middels een haarwerk (in de volksmond: pruik). Een pruik van echt haar is tegenwoordig van zulke hoge kwaliteit, dat het voor een ander niet te zien is dat u een pruik draagt. Hetzelfde geldt voor overigens voor haarwerken van synthetisch haar. In onze kapsalon geven wij u weer een volledige haardos voor dagelijks gebruik. We maken zowel haarwerken voor vrouwen als pruiken voor mannen.

Wanneer voor een pruik van echt haar kopen?

Wanneer uw haar om welke reden dan ook niet meer terug komt, is een natuurlijke pruik voor u de beste optie. Is uw haaruitval van tijdelijke aard, bijvoorbeeld na een chemo? Dan zou u bij ons ook voor een synthetische pruik kunnen kiezen of voor een mix van beide.

Lees meer over: de verschillende haarsoorten.

Een natuurlijke pruik op maat bij Timme Haircreations

Ieder hoofd is anders. En omat u de pruik wel elke dag wilt dragen, is het comfort de doorslaggevende factor of u het haarwerk gaat aanschaffen ja of nee. Als het u niet lekker zit, gaat u het immers ook niet met plezier dragen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat een pruik op maat gemaakt moet worden, zodat u niet eens meer door heeft dat u een haarwerk draagt.

Haarwerk naar keuze

Al onze haarwerken kunnen we aanpassen aan uw wensen. Denk aan kleur, dikte, lengte, model, etc. In onze speciale salon knippen we en stylen we het gewenste model. U gaat weer naar huis met een kapsel wat precies bij u past en waar u zich gelukkig bij voelt.

Vergoeding pruik door zorgverzekeraar

Wanneer uw haar meer uitvalt dan normaal is, of u kale plekken krijgt, kunt u bij uw huisarts om een medische indicatie vragen voor een haarwerk. Daarmee kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van de aanschafkosten van uw pruik uit de basisverzekering.

Lees meer over vergoeden door zorgverzekering.

Levertijd van uw pruik

Omdat we uw pruik van echt haar met de hand maken, moet u rekening houden met een levertijd van 10 tot 12 weken.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

We maken dus pruiken voor zowel mannen als vrouwen. Geheel voor u op maat in de kleur en model die u wilt. Loop gerust eens bij ons binnen voor meer informatie of maak online een afspraak.