Pruik Leeuwarden

Pruik op maat in Leeuwarden

Haaruitval is erg vervelend, voor vrouwen maar zeker ook voor (veel) mannen. Als het tijdelijk is kunt u nog uitkijken naar de dag dat u weer met uw handen door uw haar kunt woelen. Maar als u weet dat die dag niet komt, is het nog moeilijker. Als haarwerkspecialist zijn we bekend met alle oorzaken vaan haaruitval. We herkennen ze en weten er rekening mee te houden. Tijdelijk haarverlies of niet, u wilt er nu wel wat aan doen. En wij kunnen u daarmee helpen in onze kapsalon in het zuiden van Leeuwarden. Met een pruik of compleet haarerk speciaal voor u op maat gemaakt. Voor mannen en vrouwen. Lees meer over: Pruik voor hem en haar bij Timme Haircreations (Leeuwarden)

Maatwerk pruiken in Leeuwarden

U vindt onze kapsalon in het zuiden van Leeuwarden. Aan de Willem Alexanderplein. Hier nemen we alle tijd voor u. We weten hoe belangrijk uw haar is voor u en dus hoe belangrijk zo’n pruik is. Het brengt uw zelfvertrouwen terug of geeft het een boost. En dat is nog het belangrijkste! Voordat we uw pruik helemaal naar uw stijl op maat gaan maken, gaan we dus eerst uitgebreid met u in gesprek. Dat kan in onze salon, maar als u dat liever heeft kunnen we ook gewoon bij u thuis langskomen. We bespreken vervolgens hoe u de pruik wilt gebruiken: wilt het ook kunnen stylen en föhnen? Of wilt u vooral ook dat u de sauna ermee kunt bezoeken of dat het niet verkleurt? Alleen zo kunnen we u het beste haarwerk aanbieden, waarvan u weet dat het helemaal bij u past. Op elk vlak. We begeleiden u persoonlijk en geven u eerlijk advies.

Pruik van synthetisch en/of echt haar

Haarwerken maken we van zowel synthetisch haar of echt haar. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen. Wel ogen ze allemaal heel natuurlijk en is het voor de buitenwereld niet te zien dat u een pruik draagt. Een pruik van echt haar kunt u ook echt behandelen als uw eigen haar. Zo kunt het het bijvoorbeeld stylen en föhnen. Wel kan het verkleuren door de zon. Met synthetisch haar heeft u dat laatste niet, maar kunt u het ook niet zelf stylen. Aan de andere kant: de pruik blijft altijd in model. Lees ook: de verschillen tussen pruik van echt haar en synthetisch haar

Goed om te weten:

Bij sommige vormen van haarverlies is het mogelijk dat na verloop van tijd het haar weer terug groeit. U hoeft niet bang te zijn dat een haarwerk die haargroei tegen gaat. Sterker nog: onze pruiken houden uw hoofdhuid behaaglijk warm zonder te broeien. En dat bevordert juist de teruggroei! Heeft u een medische indicatie voor een haarwerk? Dan verzorgen wij graag de declaratie van de kosten bij uw zorgverzekeraar. Dat scheelt u administratie rompslomp.

Alternatieve hoofdbedekkingen

U kunt ook kiezen voor een alternatief. Zo verkopen we ook mutsjes om uw haarverlies te verbergen.

Antwoord op al uw vragen

Kom gerust eens langs in onze salon in Leeuwarden, of bel voor een – uiteraard – vrijblijvende afspraak: 058-288 45 30 Een WhatsApp bericht sturen kan ook: 06 137 76 543