Hairextensions abonnementen

Unieke abonnementen voor hairextensions

Wat krijg ik 3 maanden abonnement
Aantal behandelingen 1
Verwijderen Ja, 1x
Hernieuwen
Gratis bijhouden
Administratiekosten € 25,-
Garantie 3 maanden
In termijnen betalen 3 termijnen (per maand*)

* Administratiekosten en/of abonnementen worden verwerkt in 3 maandelijkse termijnen. De eerste termijn betaalt u in de salon bij de behandeling. De overige termijnen worden in de daarop volgende maanden op de laatste dag van de de maand van uw rekening geïncasseerd.

** De verzorging van uw extensions zit niet bij de prijs in. Deze heeft u wel nodig om de garantie te behouden.


Het 3 maanden abonnement

Met het hairextensions abonnement voor 3 maanden heeft u 1 behandeling hairextensions inclusief het verwijderen hiervan, op het moment dat het voor u wenselijk is. Dit kan ook na  4 maanden (maximaal) draagtijd zijn. Echter, bij het 3 maanden abonnement betaalt u € 25,- administratiekosten welke verwerkt zullen worden in de 3 maandelijkse termijnen. De eerste termijn betaalt u in de salon bij de behandeling. De 2 overige termijnen worden in de 2 daaropvolgende maanden op de laatste dag van de maand van uw rekening geïncasseerd.


Voorwaarden om een abonnement te kunnen afsluiten

 1. Een minimale leeftijd van 18 jaar.
 2. U bent officieel in Nederland woonachtig.
 3. U bent in het bezit van een Nederlands paspoort of een Nederlands identiteitsbewijs/rijbewijs.
 4. U heeft een Nederlandse bankrekening welke op uw eigen naam staat.
 5. Bovenstaande documenten dient u mee te nemen alvorens er een abonnement afgesloten kan worden.
 6. Een abonnement kan alleen afgesloten worden indien dit voor eigen gebruik is. Het is niet mogelijk om voor een andere persoon een abonnement af te sluiten.
 7. U kunt maximaal 2 weken voorafgaand aan de geplande datum terug komen voor het opnieuw plaatsen van uw hairextensions. Dit is niet wenselijk voor zowel u als klant als voor Timme haircreations.
 8. Indien er een betalingsachterstand ontstaat tijdens uw abonnement, dient deze eerst te worden voldaan alvorens wij u een nieuwe behandeling kunnen inplannen.
 9. Abonnementen worden automatisch beëindigd na het einde van uw contract. Wenst u uw abonnement te verlengen, dan wordt er in de salon wederom een nieuw abonnement voor u opgesteld. Hiervoor vragen wij opnieuw uw legitimatiebewijs en uw bankpas. Dit nieuwe abonnement zal na ondertekening van start gaan.
 10. Het is niet mogelijk om tussentijds uw abonnement te beëindigen. Mocht u twijfelen over een jaarabonnement dan adviseren wij u te kiezen voor een losse behandeling of een 3 maanden abonnement.

Voorwaarden tijdens het abonnement
 1. U kunt maximaal 2 weken voorafgaand aan de geplande datum terug komen voor het opnieuw plaatsen van uw hairextensions. Dit is niet wenselijk voor zowel u als klant als voor Timme haircreations.
 2. Indien er een betalingsachterstand ontstaat tijdens uw abonnement, dient deze eerst te worden voldaan alvorens wij u een nieuwe behandeling kunnen inplannen.
 3. Abonnementen worden automatisch beëindigd na het einde van uw contract. Wenst u uw abonnement te verlengen, dan wordt er in de salon wederom een nieuw abonnement voor u opgesteld. Hiervoor vragen wij opnieuw uw legitimatiebewijs en uw bankpas. Dit nieuwe abonnement zal na ondertekening van start gaan.
 4. Het is niet mogelijk om tussentijds uw abonnement te beëindigen. Mocht u twijfelen over een jaarabonnement dan adviseren wij u te kiezen voor een losse behandeling of een 3 maanden abonnement.