Kapper in Leeuwarden

Zoek je een kapper in Leeuwarden?

Timme Haircreations is dé kapper in Leeuwarden voor zowel mannen als vrouwen waar je wordt behandeld op een professionele manier. Wij bieden een warme, vriendelijke omgeving waar je je snel thuis voelt.

Graag niet gebruiken voor “kleuren” en permanent

Jouw kapsel centraal

Bij ons draait alles om het bieden van een uitstekende service en natuurlijk een tevreden klant. Of je nu besluit spontaan langs te komen of ervoor kiest om online een afspraak te maken, je wordt altijd snel en met een glimlach geholpen. Mocht je toch even moeten wachten, dan kun je genieten van een kopje lekkere koffie in onze comfortabele wachtruimte. Het belangrijkste voor ons is dat elke klant tevreden en met een goed gevoel de salon verlaat.

Onze kappers hebben vele jaren ervaring en zijn experts op het gebied van haarverzorging. Ze blijven up-to-date met de nieuwste trends en technieken, en staan klaar om je te adviseren en het kapsel te knippen dat perfect bij je past.

Haar wassen en knippen

Een belangrijk onderdeel van je bezoek aan de kapper is de knip- en wasbeurt. Wanneer je dat wilt beginnen we met een verfrissende wasbeurt, waarna we gaan knippen. Onze kapsters nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en geven deskundig advies om ervoor te zorgen dat je het kapsel krijgt dat je voor ogen had.

Bekijk enkele voorbeelden

We laten hieronder graag ons eerdere werk voor zich spreken. Als kapper in Leeuwarden kun je bij ons terecht voor blonderen, het zetten van highlights, extensions, krullen knippen en meer. Op onze Instagram of Facebook pagina vind je meer.

Vind jouw perfecte kapper in Leeuwarden

Dus als je op zoek bent naar de ideale kapper in Leeuwarden, zoek dan niet verder! Ons team van ervaren kapsters staat klaar om je te voorzien van een look die niet alleen past bij jouw unieke stijl, maar ook de trends van het seizoen weerspiegelt. Of je nu een complete metamorfose wenst, een klassiek kapsel, of gewoon een frisse nieuw look, onze salon in Leeuwarden biedt een ontspannende en verwelkomende sfeer waarin jouw haarwensen werkelijkheid worden. Laat ons je helpen om de beste versie van jezelf te laten zien. Boek vandaag nog je afspraak en ervaar zelf waarom wij de perfecte kapper in Leeuwarden zijn!

Graag niet gebruiken voor “kleuren” en permanent